Hem tips Du är här

Sverige -Turkiet 17:e NOV | Nations League med live stream

Den nya landslagsturneringen i fotboll, Nations League, har nu kommit igång. Sverige har än så länge spelat två matcher. I den första ställdes de på hemmaplan mot Turkiet, en match som Sverige förlorade efter att först ha gått upp i en 2-0 ledning bara för att helt tappa greppet och förlora med 2-3. Vad som gjorde förlusten ännu tyngre är det faktum att Turkiet satte sitt ledningsmål på tilläggstid. Med tanke på hur Sverige vek ner sig i denna match så förtjänade de dock att åka på en förlust. Att tappa en 2-0 ledning på det sätt de gjorde det på är nämligen inte acceptabelt om man vill kunna hävda sig inom världsfotbollen.

sverige turkey 17 nov

Sveriges andra match i Nations League,hur gick det?

Sveriges andra match i gruppen spelades torsdag 11 oktober på bortaplan mot Ryssland i Kaliningrad. Till denna match var mittfältsstjärnan Emil Forsberg samt mittbacksklippan och lagkaptenen Andreas Granqvist tillbaka i truppen efter att ha missat Turkiet-matchen på grund av skador. Det märktes klart och tydligt vilka viktiga roller Forsberg och Granqvist har i det svenska laget, och denna gång såg spelet betydligt bättre ut än vad det gjorde mot Turkiet. Framför allt försvarsspelet fungerade äntligen lika bra som det gjorde i VM igen. För ett lag som Sverige, ett lag som inte är ett särskilt namnkunnigt sådant utan där det är det kollektiva som är styrkan, så är det ett måste att man lyckas i försvarsspelet. Just detta gjorde man alltså mot Ryssland. Offensivt såg det dock inget vidare ut, och matchen slutade 0-0 efter att Marcus Berg än en gång bränt en vass målchans. Kommer Sveriges måltorka ta slut i nästa match mot Turkiet? Gå på 1XBET för att hitta de bästa oddsen.

Hur kommer det att bli med Bergs måltorka?

Just Marcus Berg och hans måltorka är något som man måste börja prata om på allvar i det svenska laget. Att ha en anfallare med en sådan oförmögenhet till att göra mål är förstås ett problem. Bergs försvarare hävdar att han i alla fall skapar lägen, men fotboll går ju faktiskt ut på att göra mål och gör han inte det så spelar det faktiskt inte någon roll hur många lägen han än skapar. Vassa målskyttar är därför något som starkt efterlyses i det svenska laget, i alla fall om Berg inte kommer igång med att hitta nätet illa kvickt. Hos betting bolaget Bethard kan du betta på om du tror Berg lyckas näta eller inte i denna viktiga match på Turkiet.

Härnäst väntar Turkiet igen

Näst på tur för svensk del i Nations League väntar Turkiet igen. Matchen äger rum 17 november, och den här gången är det Turkiet som kommer att ha hemmaplan. För svensk del är det kniven mot strupen som gäller. Närmare bestämt så måste blågult vinna sina två återstående matcher för att ha chans att vinna gruppen och få spela playoff mot divisionens andra gruppvinnare om en plats i EM 2020. Tror du Sverige kommer att ta sig vidare till EM 2020? Bästa odds på detta hittar du hos Snabbare!

Vad som dock är positivt är att Sverige har det hela i egna händer. Eftersom Ryssland vunnit mot Turkiet i båda lagens matcher i gruppen så ligger nämligen Ryssland just nu först på 7 poäng och Turkiet tvåa på 3 poäng. Sverige ligger sist på 1 poäng, och riskerar alltså att flyttas ner en division, men klarar de av att vinna de två kommande matcherna är de alltså vidare. Sverige kan i bästa fall närmare bestämt hamna på samma mängd poäng som Ryssland. Gör dem det så är det inbördes möten som räknas, och då är Sverige vidare ifall de besegrar Turkiet och Ryssland.

Sverige-vs-Turkiet-17e-nov

Sverige har haft svårt mot Turiket- kan det vända nu?

Först och främst väntar dock alltså Turkiet på bortaplan, en match och ett motstånd som absolut inte får underskattas. Med detta sagt så ska vi inte heller överskatta Turkiet. Turkiet är absolut inte något världslag, varken på pappret eller i praktiken, och den svenska förlusten senast berodde på svenskt slarv snarare än turkisk briljans. Samtidigt är Turkiet ett lag som Sverige traditionellt sett har haft det svårt för. Att möta Turkiet på bortaplan är dessutom aldrig någon lätt uppgift med tanke på deras fanatiska fans som har en förmåga att skapa en närmast otäck stämning under matcherna. Kommer Sverige lyckas vinna på bortaplan och ta ett steg närmare EM? Gå in på betting sajten Hajper

Positivt ur svensk synvinkel är dock att Rysslandsmatchen som tidigare nämnt pekar på att försvarsspelet börjat komma till rätta igen. Detta är något som tveklöst behövs ifall blågult ska kunna hämta med sig poäng hem från Turkiet. Sverige kommer nämligen knappast kunna räkna med att föra matchen utan kommer att få försvara och ligga på kontring.

17:de november, hur kommer det gå och var kan man streama?

Vad som dock är ett problem är att det svenska anfallet verkligen inte imponerat så här långt. Mot Ryssland hade varken Marcus Berg eller Isaac Kiese Thelin någon lyckad afton, och det känns som att duon har fått lite väl många chanser nu utan att lyckas prestera det som krävs. Visserligen är det en otacksam uppgift att spela anfallare i Janne Anderssons Sverige med tanke på det stora defensiva ansvar man tvingas ta. Samtidigt måste man kunna kräva att anfallarna i ett lag lyckas göra mål, därför att om inte dem gör det vem ska i så fall göra det? Visserligen är Turkiet-matchen viktig, men kanske är det dags för Janne Andersson att börja titta på andra alternativ i anfallet. Hur det blir med detta får vi se 17 november. Tror du Sverige lyckas göra mål och vinna över Turkiet? Vill du samtidigt som du bettar streama denna match? Gör det enkelt för dig och skapa konto hos Bethard, leta upp matchen och lägg dina bett. Därefter kan du luta dig tillbaka, dra på dig Sverige tröjan och streama matchen. Kom igen nu Sverige!

För att streama matchen gratis skapa ett konto hos Bethard:

1. Gå till Bethards hemsida

2. Tryck på ”registrera”

3. Fyll i alla uppgifter och gör en insättning

4. Välj det odds och marknad du vill betta på, och lägg ditt bet

5.Nu kan du streama Turkiet mot Sverige live!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se