Hem tips Du är här

Speltips och odds Manchester City – Manchester United 24.e April

Idag, den 24:e April, är det dags för ett stort Manchester derby! Avsparken är 21:00 på Old Trafford. Hur kommer matchen sluta? Våra betting experter kommer ge dig speltips med odds här. Häng med!

Manchester United som kommer från en riktigt jobbig förlust 4-0 mot Everton. City kommer från en vinst mot Tottenhamn (som för övrigt slut ut City i Champions League)

Det är inte mycket som talar för att United ska ta 3 poäng här.  Detta kan man se ganska tydligt hos bland annat Betsafe som har hela 6.4 i odds på Manchester United vinst. Medan man har 1.54 odds om Manchester City kommer vinna.

Manchester United -klara de att få med sig poäng mot City?

United är i stort behov att få in några poäng så att man kan spela Champions Leauge nästa år. Därav så är en vinst väldigt viktigt. City är också i behov av sina poäng om man ska lyckas ta hem titeln före Liverpool.

Det är väldigt jämt mellan 1-2 i Premier League ( Liverpool och Mancheter City), och mellan plats 3 till 6 skiljer det sig bara 6 poäng, så en vinst för Manchester United är  väldigt viktig här så att man kan haka på tåget och komma ut till Europa även nästa år.

manchester-united - man city 24e april Källa: Skysport.com

Vad tror betting proffsen – vilka odds och marknader ska man ha koll på?

Vi tror att detta kan bli en målrik match och att båda lagen lyckas att göra mål. Du hittar odds hos Mr green på  1.70 på att båda lagen gör mål och odds på 2.38 på att det blir mer än 2.5 mål i matchen.

Det brukar gå rätt ruffigt till i dessa derbyn, och inte sällan som domaren drar upp sina gula kort. Hos Coolbet kan du betta live på kort under matchen. Eller om du redan nu tror att det blir över 4.5 kort så hittar du ett odds på 1.85 här.

Slut reslutat som vi tror på mellan Manchester United – Manchester City blir 3-1 till City.

[casino typ=top3 style=hannes ids=83,15]

Live streama Mancheter United – Manchester City,vart?

Vissa av de svenska spelbolagen erbjuder att kolla live, ett exempel är Nordicbet som troligen kommer att visa denna stormatch!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se