Hem tips Du är här

Speltips med höga odds -Chile – Uruguay Copa America

Det är dags för en av Copa Americas på förhand mest intressanta matcher när Chile tar sig an Uruguay i den avslutande omgången av grupp C. Detta lär bli en stenhård kamp mellan ett Chile som vunnit två av de senaste Copa America-turneringarna medan Uruguay tillhör ett av Sydamerikas mest framgångsrika och namnkunniga lag. När detta skrivs har Chile än så länge endast hunnit med att spela en match i turneringen. De övertygade dock stort i denna match där de besegrade Japan med hela 4-0. Även Uruguay tog en 4-0 vinst i sin första match då de ställdes mot Ecuador. Detta följde de upp med att spela 2-2 mot Japan i sin andra match. De innebär att gruppen för tillfället leds av Uruguay på 4 poäng följt av Chile på 3 poäng men med en match mindre spelad. Mycket talar därför för att Uruguay redan är klara för slutspel eftersom Japan på 1 poäng har betydligt sämre målskillnad än vad Uruguay har. För att vara säkra på avancemang behöver de dock få minst oavgjort i matchen.

Hur slutar denna match?

Vad är då det troligaste resultatet i denna match? Kommer den att sluta med att Chile vinner, kommer det bli oavgjort eller kommer Uruguay att ta hem den? Tittar man på Chile har de inlett turneringen på ett mycket övertygande sätt eftersom de besegrade Japan med hela 4-0, ett Japan som Uruguay bara fick 2-2 mot. Dessutom har Chile ett mycket namnkunnigt lag med världsstjärnor som Barcelonas Arturo Vidal och Manchester United Alexis Sánchez. Sánchez har dock varit en skugga av sitt forna jag under årets säsong med Manchester United. När det kommer till landslaget brukar han dock prestera och han inledde turneringen med att bli målskytt i matchen mot Japan. Kom också ihåg att Chile tagit hem de två senaste upplagorna av Copa America. Det är alltså ett lag som det minst sagt är att räkna med.

Med detta sagt är även Uruguay ett av Sydamerikas bästa lag. Dels har de ett oerhört namnkunnigt lag med ett av världens bästa anfallspar i form av Barcelonas Luis Suárez och PSG:s Edison Cavani. Dessutom har de Atlético Madrids Diego Godín i försvaret, en av världens bästa mittbackar. Det känns därför som att den här matchen kan sluta lite hursomhelst. Det är också troligt att just dessa två lag blir de lag som går vidare ur gruppen. Vi ska nu ta oss en titt på oddsen inför matchen hos tre av nätets största spelbolag.

Bet365

* Vinst för Chile: 3.40

* Oavgjort: 3.30

* Vinst för Uruguay: 2.15

Unibet

* Vinst för Chile: 3.70

* Oavgjort: 3.20

* Vinst för Uruguay: 2.10

888Sport

* Vinst för Chile: 3.70

* Oavgjort: 3.27

* Vinst för Uruguay: 2.11

Rätt resultat Chile Uruguay Copa America 2019

Att gissa rätt resultat är inte alltid någon lätt uppgift. Följande är oddsen hos tre olika spelbolag när det gäller uddamålssegrar för vardera lag samt oavgjort i form av 0-0.

Legolas.bet

* 1-0 till Chile: 8.91

* 0-0: 9.06

* 0-1 till Uruguay: 6.46

888sport

* 1-0 till Chile: 9.50

* 0-0: 8.50

* 0-1 till Uruguay: 6.75

ComeOn

* 1-0 till Chile: 10.50

* 0-0: 8.50

* 0-1 till Uruguay: 7.25

Gör någon av storstjärnorna mål?

Fyra av matchens största offensiva stjärnor är Uruguays Luis Suárez och Edison Cavani samt Chiles Alexis Sánchez och Eduardo Vargas som blev tvåmålsskytt mot Japan. Det kan därför mycket väl hända att någon av dessa spelare hittar målet även i denna match. Hos ComeOn är oddset för Suárez som målskytt 2.40, för Cavani är det också 2.40, för Sánchez 2.85 och för Vargas 3.50.

Jag vill även tipsa om att ni kan live streama matchen hos Unibet samt Mr Green. Sist men inte minst vill jag önskar er ett stort lycka till om ni väljer att spela på matchen!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se