Hem tips Du är här

Speltips CS:GO: ESL Pro League – Swole Patrol – Team Liquid


På fredagskvällen kl:18:00 drabbar Swole Patrol och Team Liquid samman i en match som på förhand känns riktigt het. Båda lagen gör sin andra match för säsongen där Swole Patrol har oddsen emot sig sett till deras tidigare resultat. Laget har förlorat samtliga matcher sedan 2018 och ser såklart en enorm prestige i om de lyckas vinna över Team Liquid.

Är Team Liquid på gång?

Till skillnad från Swole Patrol så har det rutinerade Team Liquid redan deltagit i flertalet turneringar i år, senast när de deltog i turneringen Intel Extreme Masters i Polen gick de hela vägen till final som de dessvärre förlorade mot ukrainska NaVi. Även om de förlorade vittnar det om att de är på gång på allvar. I laget har de tre tunga och erfarna spelare i Twistzz, Nitr0 och EliGE som även toppar statistiken internt. Om alla dessa tre är i form är Team Liquid alltid att räkna med och om de presterar på topp i årets turnering kan det mycket väl sluta med final.

Betta på Team Liquid!

Klicka för att lägga ditt spel!

Swole Patrol med tung förlustrad

Swole Patrol har inte alls lika erfarna spelare som motståndarna, men freakazoid sticker ut lite extra med 306 kartor under bältet och 1.14 i rating. Det gör honom inte till en av de mest erfarna spelare i sporten idag men han håller en bra statistik. Mest erfaren i laget är Zellsis som har spelat 315 kartor och håller även ett fint snitt på opening kills i den interna statistiken med 1.01 i rating. Trots detta har de inte vunnit en match sedan 2018 och det blir svårt att vända trenden mot en såpass erfaren och stor motsåndare inom sporten som Team Liquid.


Vårat tips

Det ser onekligen tungt ut för Swole Patrol som inte har lyckats vinna på ett bra tag och senast lagen möttes i november 2018 var det Team Liquid som gick segrande ur matchen efter att de vann med 2-0 i Ryssland. Liquid är även de stora favoriterna här och tippar att de är ute efter revansch efter finalförlusten i Polen i februari. Vi lägger spelet hos Unibet under korrekt kartresultat att Team Liquid vinner med 2-0 till oddset 1.35. Det mesta talar för det. De har ett mer erfaret lag med spelare som Nitr0 plus att majoriteten av deras matcher har de vunnit med 2-0. Det känns väldigt spelvärt då chansen är väldigt liten enligt oss att Swole Patrol ska ha en chans att hävda sig.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se