Hem tips Du är här

Speltips e-sport NiP – Fnatic

Matchstart 21.00 

Bana: Dust2

ESL ESEA Pro League Season 2.

Kvällens bästa match i Counter-Strike Global Offensive är helt klart mötet mellan NiP och Fnatic. De båda svenska lagen har varit på toppen de senaste åren och även om det gått tungt för NiP de senaste månaderna tror jag detta kommer bli ett oerhört jämnt möte.

Frågetecknen och förväntingar

Allu, det senaste tillskottet i NiP har fått en hel del kritik för att inte ha levererat. En del anser att han inte passar in i NiP medans andra säger att han inte har samma klass som övriga spelarna. Han är deras main awper och har stundtals spelat lysande men haft lite för djupa dalar.

Allas förväntningar är på Fnatic och deras framgångssaga är mer än beundransvärd. Laget har länge stått i skuggan av giganterna NiP men har på senare år kommit fram och kan i dagsläget kalla sig top tre i världen. En spelare att hålla ögonen på i Fnatic är olofmeister då han utan tvekan är en av världens bästa spelare.

Matchodds 1-2
NiP, 2.33
Fnatic, 1.55

Ska NiP vinna denna matchen krävs det att alla 5 spelare kommer upp på sin högsta nivå. Spelare som Xizt och Friberg har underpresterat de senaste matcherna och måste ta sig i kragen om de ska ha en chans att slå Fnatic. Det kommer bli en jämn och spännande match in i det sista.

Mitt tips

Jag tror att detta kan vara NiPs chans att visa att de fortfarande är att räkna med. Oddsen är bra på att NiP kommer vinna och magkänslan säger att slutresultatet kommer bli 16-13 till GeT_RiGhTs Ninjas in pyjamas.

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se