Hem tips Du är här

Speltips CS:GO ESL Pro League


Måndagskvällen fortsätter med några intressanta matcher från det pågående kvalet i ESL Pro League. Swole Patrol som mot alla odds slog Team Liquid i fredags ställs mot Evil Geniuses som inte vunnit en match hittills. Den matchen går av stapeln kl:18:00 ikväll. Ett annat intressant möte är det mellan MIBR och FURIA som vi kommer att kolla närmare på. Från morgondagens möten har vi valt att reka mötet mellan 100 Thieves och MIBR.

Swole Patrol – Evil Geniuses, 30/3, 18:00

Efter att Swole Patrol började kvalet med sämsta tänkbara start när de i torsdags föll mot 100 Thieves i sin första match ryckte de upp sig direkt dagen efter när de slog de på förhand tippade favoriterna Team Liquid. Med en vinst och en förlust efter de två första matcherna ligger de trea vilket betyder att de innehar en plats till ESL Pro League för tillfället. Evil Geniuses har bara gått en match i kvalet, som slutade med förlust mot 100 Thieves och vårat tips är att de kommer att fortsätta i samma spår.


Evil Geniuses var ett tag förra säsongen andra bäst i världen, men kunde inte leva upp till rankingen efter att de föll hårt efter att de vunnit en turnering. Idag är de istället rankade åtta i världen och det har inte sett särskilt bra ut under de senaste matcherna där förlusterna avlöst varandra. Swole Patrol ser ut att vara i mycket bättre form efter den senaste vinsten mot Team Liquid. Det var troligtvis det som behövdes. Spelet hämtar vi hos Unibet till oddset 4.25.

FURIA – MIBR, 30/3, 22:00

De två bästa lagen från Brasilien gör ännu en gång upp om vilka som är landets bästa lag inom CS:GO. De ställs mot varandra för sjunde gången under en period av bara tre månader. I de senaste sex mötena är det FURIA som har vunnit mest då de har fyra segrar. Även i kvalet av ESL Pro League öppnade de på bästa sätt när de i sin första och hittills enda match vann mot Team Liquid med 2-1. Ett ungt lag på uppgång där lagets stora stjärna Kscerato är i en klass för sig och oerhört viktig om laget ska nå framgångar.

Få 1.53 i odds för FURIA vinst

Klicka på knappen för att lägga dit bet!

Sjunkit som en sten på världsrankingen har det en gång så framgångsrika MIBR gjort. Efter att de så sent som för några säsonger sedan var rankade etta i världen ligger de nu istället på 25:e plats. Inledde årets kval med en tung förlust mot Team Liquid och går nu in i derbyt mot landsrivalen FURIA. Vårat tips är att FURIA tar sin femte seger och oddsen hämtar vi hos Unibet till oddset 1.53.

100 Thieves – MIBR, 31/3, 22:00

MIBR går sin andra match med ett mellanrum på 24 timmar och denna gång ställs de mot 100 Thieves. Laget Thieves bestod precis som sin motståndare tidigare bara av brasilianska spelare, men de spelarna lämnade och nu är det mestadels spelare från Australien som utgör laget och norrmannen jkaem. Tjuvarna har gått tre matcher i kvalet såhär långt och placerar sig i skrivande stund på andraplatsen efter ledarna Team Liquid. De öppnade med två fina vinster mot Swole Patrol och Evil Geniuses för att sedan falla i senaste matchen mot Team Liquid.


Med tanke på hur MIBR har sjunkit på senaste tiden ser vi ingen ljusning för det brasilianska laget i matchen mot 100 Thieves och tippar vinsten till tjuvarna hos Pixel.bet till oddset 1.43.