Hem tips Du är här

SHL omgång 48 – Odds och speltips


MatchDatum och tid1X2Spelbolag
Linköping – Djurgården3/3, 19:002.384.252.70betsson online betting
Luleå – Rögle3/3, 19:00 1.743.904.30Bethard logo
Malmö – Leksand3/3, 19:00 1.704.504.35Unibet

Linköping – Djurgården

Linköping har återigen börjat tappa. De senaste fem matcherna har de två segrar, men ingen av dem har resultaterat i tre poäng, istället är både vinsten mot Luleå hemma och bortavinsten mot Malmö segrar där de endast har fått med sig två poäng genom att vinna på övertid. Ett tag efter nyår tog de flera ”rena” segrar efter varandra och dundrade därmed framåt mot en säker plats i nästa års upplaga av SHL. De kommer förmodligen att klara kontraktet men de ser inte lika självklara ut längre som de gjorde tidigare. Kommer bli tufft mot ett Djurgården som kommer att göra allt för att hålla direktplatsen till kvarten.

Djurgården får inte tappa ytterligare poäng

Två svaga insatser av Djurgården på raken, först den rejält tunga förlusten borta mot HV71 med 7-1 där de blev totalt överkörda. Nästa match var på hemmais mot bottenplacerade Oskarshamn där Järnkaminerna fick med sig alla tre poängen, men det var inte alls en lika övertygande vinst som det ska vara mot seriens sämsta lag. Det blev en uddamålsvinst med 5-4. Vi tippar dock att Djurgården samlar sig i bortamötet mot Linköping. De är ett mycket bättre lag än motståndarna och de måste vinna för att inte tappa ytterligare i jakten på direktplatserna till kvarten. Djurgården tar bortasegern

Lägg dina spel på SHL!

Gå på knappen för att komma dit!

Luleå – Rögle

Hemma är serieledande Luleå en mardröm att möta. Inte en förlust i ligan sedan 17 december i Norrlandsderbyt mot Skellefteå. I senaste matchen kom Frölunda på besök och även om de har varit SHL´s sämsta bortalag sedan årsskiftet har de ett spelarmaterial att kunna mäta sig med Luleås, men det var solklart att Luleå var det bättre laget. De spelade en av sina bästa matcher på säsongen och gav igen för nederlaget i Champions Hockey League då Frölunda vann i Norrland mot Luleå. I ligan är det annorlunda då Luleå ser orubbliga ut på hemmaplan.

Toppmöte i Norrland

Rögle som under en period gick som tåget har börjat svikta en aning i de senaste matcherna. Senaste omgången när de mötte Linköping hemma gick matchen till ett avgörande på straffar som de slutligen vann. Matcherna innan dess har skiftat mellan vinst och förlust där förlusterna kommit på bortaplan. Med tanke på den senaste formen känns det därför enligt oss som ett säkert bet att spela på hemmalaget Luleå här. Fyra senaste matcherna i ligan har slutat med vinst och serieledarna tar sin femte raka. Rögle är ett bra lag, men inte tillräckligt formstarkt för att ta vinsten.

Malmö – Leksand

Fin form för Skånelaget. En bortavinst mot Örebro följdes sedan upp med en vinst hemma mot Färjestad. De två segrarna betydde en säker slutspelsplats och de har även chansen att nå de högre platserna, direkt till kvarten, vilket dock kommer att bli tufft. Oavsett så har rödhökarna gjort en riktigt bra säsong även om de inte klarar att ta en direktplats till kvartsfinalerna. När de senast mötte Färjestad hemma började det lite segt efter att första perioden slutade oavgjort, men sedan vann hemmalaget de två sista perioderna och säkrade alla tre poängen. En tuff match väntar Leksand.

Leksand – förlust med 8-2 senast

Det såg så bra ut för dalalaget inför bortamötet mot Skellefteå, tre raka segrar. En av vinsterna kom borta mot Frölunda och de flesta tippade nog att de skulle stå upp bättre i senaste matchen mot Norrlandslaget, istället blev det ett fullständigt ras. 8-2 och Leksand ser ut att vara tillbaka på ruta ett igen. Det kommer med största sannolikhet att bli kval. Malmö är i bättre form, plus hemmaplan och har en liten chans att klättra till bättre placeringar. Leksand ska inte ha en chans här. Vårat tips går till att Malmö tar det.

Spela på SHL omgång 48!

Klicka dig vidare på knappen nedan!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se