Hem tips Du är här

Schalke 04 – Bayern München

Dag: lördag den 21/11 -2015

Tid: 18.30

Plats: Veltins Arena, Gelsenkirchen

Efter landslagsuppehåll är det nu återigen dags för Bundesliga. Schalke som har haft flera tuffa matcher nu i slutet och man har tappat mark i tabellen. I nuläget ligger man på en sjätteplats i tabellen. Bayern München vann sin senaste match mot Stuttgart med hela 4-0 och man ligger på förstaplats i tabellen, fem poäng före Dortmund. Flera spelare i bägge lagen har varit iväg på landslagsuppehåll och det kan ha varit en fördel för Schalke med tanke på hur det har sett ut i laget på senaste tiden.

Schalke som har tappat poäng i sina tre senaste matcher i Bundesliga varav två förluster. Senaste matchen spelade man mot Dortmund och den förlorade man med 3-2. Även fast Dortmund var det spelförande laget var inte Schalke jättelångt borta att ta poäng av konkurrenten. Huntelaar gjorde bägge Schalkes mål och känns som han är i bra målform. Man har ett ungt lag och om man får behålla många spelare kommer man vara väldigt starka om några år när laget har fått lite rutin. Leroy Sané gjorde exempelvis landslagsdebut mot Frankrike och han är född 1996, så man har gott om talanger i laget.

Man har flera långtidsskador i laget som Sidney Sam, Marco Höger och Matija Nastasic. Man har även Johannes Geis borta på grund av en avstängning.

Leroy Sané och Huntelaar har oftast spela tillsammans på anfallet och bägge spelarna har producerat lika många mål. Fyra stycken till antalet och det är dessa spelare man ska förlita sig på gällande målskyttet. Det är viktigt att de håller sig friska för fortsatt produktion.

Bayern München som i sin senaste match vann mot Stuttgart med hela 4-0 och har varit riktigt starka i år. På sina tolv spelade matcher har man elva vinster och en oavgjord som resultat hittills. Man har en grym målskillnad, 37 mål har man gjort framåt och släppt in endast fyra mål. Det ska mycket till att man tappar poäng mot Schalke.

Thiago åkte nyligen på en knäskada och missar matchen. Sedan tidigare är även Ribery, Götze och Bernat skadade. Två spelare som kan komma till spel är Jerome Boateng och Sebastian Rode, men det är fortfarande frågetecken på dessa spelare.

Robert Lewandowski leder den interna skytteligan och ligger även i delad ledning i Bundesligas skytteliga på 14 mål. Thomas Müller skuggar dock tätt bakom i skytteligatoppen, men har flera spelare som kan producera och det är inget problem om dessa spelare blir mållösa heller.

Förra året i Bundesliga när dessa lag mötte varandra spelade man 1-1 i bägge matcherna, men i år känns Bayern allt för svåra att slå.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365 du kan hitta årets upplaga av Bundesliga odds här.

Även fast Schalke har hemmaplan och man är ett starkt lag så kommer man inte kunna stoppa Bayern München denna match. Bayern Münchens odds den här matchen ligger på 1,22 pengarna och det är inte allt för bra, men samtidigt kommer man ta hem matchen. Ett säker bett är givetvis en Bayern München vinst och över 2,5 mål som ger 1,44 pengarna i matchen de är säkra. Müller och Lewandowski kommer säkerligen göra mål dock har man väldigt låga odds. Det är mer värt att tippa att exempelvis Lewandowski gör fler än ett mål i matchen då. Schalke har flera offensiva spelare som är farliga och vi tror att antingen Huntelaar eller Sané gör ett mål beroende på vem som är hetast för dagen. Slutresultatet kommer vara som ”vanligt” denna säsongen och Bayern kommer vinna med flera mål. Vi tror på ett slutresultat där Bayern München står som segrare med 4-1 och det ger 15,0 pengarna!

Schalke bayern

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se