Hem tips Du är här

Sassuolo vs Milan – Dagens bästa speltips

Två av ligans absolut formstarkaste lag drabbar samman när Zlatan Ibrahimovic AC Milan åker för bortamatch mot säsongens överraskning Sassuolo. Endast en placering skiljer lagen åt i tabellen men det är Milan som jagar den sista platsen till Europa League. För dig som ska oddsa på matchen erbjuder Nordicbet bäst odds på Milanseger. Tack vare deras välkomsterbjudande kan du nu få 406 kronor tillbaka på en insatt hundring vid seger för bortalaget. Med tanke på Milans form är det långt ifrån osannolikt.

Speltips Sassuolo vs AC Milan med högst odds

* Vi tror att Milan visar att man är snäppet vassare än sin motståndare. Därför spelar vi seger för Milan till oddset 2,03 hos Nordicbet. Genom att använda bonusen får vi tillbaka 406 kronor på en satsad hundring. 

Så här gör du för att ta del av erbjudandet

  • Registrera ett konto hos Nordicbet
  • Välj oddsbonusen på 100 kronor
  • Lägg ett bet med din insats + bonus (200 kr) på att Milan vinner borta mot Sassuolo till oddset 2,03
  • Få 406 kronor tillbaka på en insättning på 100 kr
  • Regler och villkor gäller till erbjudandet

Tankar och analyser inför matchen

Även om Milan gått oerhört starkt är frågan om inte Sassuolos form är än mer överraskande. Hemmalaget förlorade visserligen första matchen i återstarten mot Atalanta, men sedan dess har laget spelat åtta matcher i ligan utan förlora. Med segrar mot bland annat Lazio och Fiorentina samt kryss mot Inter visar man att man förtjänar att ligga på den åttondeplats som man gör inför de avslutande omgångarna.

För Milan har formen varit ännu bättre. På de nio matcher laget spelat sedan återstarten har man inte förlorat en enda match med segrar mot topplag som Juventus och Lazio. Enda poängtappen har kommit mot Napoli och Spar.

Nu tror vi att Milan lyckas vinna matchen och allting talar för att det blir en bortaseger. Ta emot en bonus från Nordicbet och oddsa på Milanseger idag för att maximera vinsten. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se