Hem tips Du är här

Rögle imponerar – Hur svarar Djurgården?

En kort rubrik på den här inledande texten för det behövs inte så mycket mer. Stark prestation senast från Rögle då man avverkade Frölunda och ordnade vinsten med 2-1. Det var många skeptiker och analytiker som inte trodde det, om vi kikade på oddsen. De som satsade på Rögle den gången kunde kamma hem lite extra pengar i bankrullen. Nu tronar man på toppen och ska ta emot tabell trean och dessutom på hemmais. Med tanke på att man spelat åtta matcher nu och endast förlorat en, känns det som att även denna kommer bli en vinst.

Vilka marknader spelar vi på? Vem blir målskytt med stor M?

Oddsen är ganska jämna men är till Rögles fördel, vilket vi tycker är helt realistiskt. Dels med tanke på tabellen och dels med hemmais för Rögle. Båda dessa lag är formstarka. Djurgården saknar dock Holtz som disciplinnämnden fällde för tacklingen i matchen mot Luleå. Robin Johansson och Jacob Josefson är skadade samt troligen är Anton Hedman sjuk. Vad gäller Rögle har man också haft skador men inte samma bortfall som för Djurgården. Man har även förstärkt med den starka backen Craig Schira som spelat i Rögle tidigare.

  • Betsson ligger bra till på marknaden med ett attraktivt odds på Djurgården som vinnare. Här får du oddset 2,95 om du lägger din insats på Djurgården. Ett bra odds då det finns goda möjligheter att Djurgården faktiskt kan åka hem med en vinst från denna match. .{PLACERA SPEL}
  • Vill du spela på Rögle som vinnare är bästa oddset på marknaden nu 2,20 och vi hittar det hos Bethard.{PLACERA SPEL}
  • Maxa ditt odds om du tror på Rögle. Med dem som vinnare i första perioden får du oddset 2,70 hos LeoVegas. {PLACERA SPEL}
  • Kommer backen Craig Shira gör ett mål i matchen för Rögle? Säkert vill han prestera lite extra just nu. Ett mindre bet på det kan vara intressant. Vi hittar oddset 9,00 hos Betsafe. {PLACERA SPEL}

Vi tror inte på oavgjort i den här matchen. Båda dessa lag vill verkligen vinna och presterar bra. Känns som ganska osannolikt att det skulle bli en match där lagen inte kämpar till det sista för att ta de viktiga poängen som krävs i toppen av tabellen.

Djurgården har en bra chans mot Rögle

Tabellen är tät och även om Rögle befinner sig överst just nu är det inte många poäng eller matcher som skiljer. Man ska inte stirra sig blind på det. Djurgården har dock förra säsongen förlorat de två bortamatcherna mot Rögle. Detta är en ny säsong och vi har nya lag, nya spelare och förutsättningar. Kikar vi på Djurgården förra säsongen så vann man 12 matcher och förlorade 14 av sina bortamatcher, och Rögle har samma statistik.

Våra tankar och funderingar

Att spela på Rögle är i denna match att göra ett ganska säkert bet. Vi tror att det finns goda chanser att Rögle kommer att vinna då de haft en riktigt bra start i serien och visat vad de kan prestera. Att det även är hemma match denna kväll förstärker möjligheterna ytterligare. Kikar vi runt på marknaden så ser vi det även på oddsen då de ligger till Rögles fördel. Värt att nämna är att bettingbolagen dock haft fel förut och det är ju charmen med betting generellt. 

Aldrig ett säkert bett

Hursomehelst ska man aldrig vara för säker. Psykologin i matcherna sätter sina spår och en stor del är inställningen som påverkar. Har Rögle rätt inställning till denna match? Är man så rutinerade att man går in med öppna ögon trots att det är hemma match? Vi tror det. Man tog sig an Frölunda borta och gjorde det bra. Efter den matchen blev man ännu starkare i sitt spel.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se