Hem tips Du är här

Riskfritt spel på vem som är bäst i världen – Zlatan eller Ronaldo?


Det definitiva svaret kanske vi inte får efter detta möte, men visst är det en historisk händelse när två av de största fotbollsspelarna genom tiderna ställs mot varandra för första gången i en match som är den första av två semifinaler. Det är Zlatans AC Milan som startar dubbelmötet hemma på San Siro med avspark på torsdag 13/2, kl:20:45. Med i detta fotbollsdrama följer även ett oerhört fint erbjudande från Betfair där du kan spela helt utan risk på det laget du tippar kommer att vinna matchen. Därmed är det som upplagt för en perfekt fotbollsmatch på torsdag kväll!

Zlatans första förlust

Räkna med att Zlatan kommer att vara taggad efter senaste matchen i derbyt mot Internazionale som slutade med ett nederlag. Det var AC Milan som drog ifrån och ledde efter första halvlek med 0-2 för att sedan snabbt in i andra börja tappa ledningen när Inter reducerade genom Brozovic i minut 51, sedan följde en lavinartad målproduktion för det blåsvarta Milanolaget och Zlatan och hans Milan förlorade slutligen med 4-2. Detta var deras andra raka match där de tappade poäng och Zlatans första svidande förlust sedan han kom till klubben. Visst känns det lite extra bittert att förlora mot värsta rivalen och hans gamla klubb.

Coppa Italia betta här!

Fina odds på matchen när du klickar på knappen under

Zlatan inblandad i båda målen

Men oavsett om Milan förlorade så var Zlatan högst inblandad i det som skapades framåt mot Inter då han gjorde både mål och assist i matchen. Så han är i en riktigt fin form inför mötet mot Juventus och det är precis där Zlatan ska vara om han ska kunna visa vägen för sitt Milan till vinst. Gällande matchen i matchen mellan Zlatan och Ronaldo, så har det väl aldrig varit något särskilt positivt de två spelarna har haft att säga om varandra genom åren vilket ökar spänningen ytterligare inför det stora mötet. På torsdag sker det. Äntligen.

Riskfritt spel - Coppa Italia - Milan - Juventus
Riskfritt spel på Coppa Italia för nya kunder!

För att spela på Zlatan och Ronaldo måste du börja med att skapa ett konto i några simpla steg som följer nedan.

 1. Skapa ditt spelkonto hos Betfair!

  Tryck på länken här, eller bilden med erbjudandet för att komma igång med att skapa ett konto på enklast möjliga vis.

 2. Sätt in 250 kr för att ta del av erbjudandet!

  För att ta del av erbjudandet måste du som minst sätta in 250 kr på ditt nyöppnade Betfairkonto.

 3. Lägg spelet på Zlatan eller Ronaldo!

  Placera ditt bet på Milan eller Juventus.

 4. Om ditt spel går in!

  Då är det bara att gå in på spelkontot och göra ditt uttag på vinsten helt omsättningsfritt.

 5. Vid förlust

  Bara att gå in på ditt spelkonto och ta ut de 250 kr du lade som insats på matchen, utan att behöva omsätta något.

Juventus blir utmanade om Scudetton

Juventus har för första gången på flera år fått konkurrens om Scudetton och de leder inte ens ligan för tillfället. De ligger förvisso på samma poäng som Inter (54). De hade chansen att i förra gången dra ifrån och ta ledningen med tre poäng men föll högst oväntat i bortamötet mot Hellas Verona. Underifrån hotar även Lazio som har 53 poäng och därmed är slaget om ligatiteln helt öppet, något som de flesta fotbollsälskare uppskattar, förutom då kanske Juventus supportrar. Något som kan ha bidragit till att resultaten inte går lagets väg är skadefrånvaron på den så viktige härföraren i försvaret, Chiellini.  

Zlatan lyfter Milan

Om vi endast utgår från individuella möten lagen emellan de senaste åren är Juventus den självklara vinnaren. De har vunnit 13 av de 14 senaste mötena, men då har de också totalt dominerat ligan de senaste 10 åren. Milan har vaknat till liv igen nu när Zlatan spelar i klubben, såklart inte en lika stor klubb som de var för 15 år sedan, men ett lag som har fått en fin skjuts igen. Vi tippar att det även blir Milan som vinner det första mötet hemma då Zlatan verkligen vill visa att han är mer betydelsefull än Ronaldo för sitt lag. Vi tippar 1-0 till Milan.

10betJuventusLogoBlack
Spela på Juventus hos 10Bet

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se