Hem tips Du är här

Speltips med högst odds inför PSG – Strasbourg Ligue 1 14/9

Regerande mästaren PSG kommer naturligtvis att vinna Ligue 1 återigen men väldigt överraskande är att laget faktiskt förlorat en match. 2-1-förlusten borta mot Rennes var väldigt överraskande faktiskt! I de andra tre matcherna har PSG full pott, nio poäng och lika många mål framåt. Att PSG kommer ta hem Ligue 1 tvivlar nog ingen på.

Speltips PSG vs Strasbourg Ligue 1 med högsta odds

Oddanalys PSG vs Strasbourg Ligue 1

Strasbourg väntar fortfarande på säsongens första seger även om man visar sig vara relativt svårslagna under säsongen. Tre oavgjorda och en förlust under säsongsinledningen ger inte ett poängsnitt som håller i längden men borta mot PSG kan vi inte direkt räkna med någon skräll.

Laget från huvudstaden har vunnit sex av de sju senaste ligatitlarna och inför årets säsong är inte frågan om de kommer vinna utan hur många poäng de kommer vinna med. Hemma mot ett Strasbourg som inte vunnit en match under säsongsinledningen kommer PSG leka hem segern och göra många mål på köpet. Vi spelar därför PSG som segrare till oddset 1,20 hos Mr Green.

Det känns som att PSG:s sylvassa offensiv kommer leda till att laget gör mål flera gånger i matchen. Därmed tror vi också man lyckas vinna båda halvlekarna. Vi spelar PSG att vinna båda halvlekarna till oddset 1,62 hos Betfair.

Icardi är klubbens senaste stjärnvärvning och anfallaren lär få förtroende direkt mot Strasbourg. Vi spelar Icardi som målskytt till oddset 1,60 hos Unibet.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se