Hem tips Du är här

Speltips med högsta odds – PSG – Real Madrid 18/9 CL

Vilken match vi har att vänta redan i första omgången när PSG tar emot Real Madrid på Parc des Princes i den franska huvudstaden. När domare Taylor från England blåser igång matchen är det med världens blickar mot sig och det går att förvänta miljardpublik denna CL-match.

PSG - Real Madrid CL

888 Sport oddsboost – spela med förhöjda odds

En sån här stormatch får man bara inte missa! Två av europas starkaste lag PSG mot Real Madrid. Ta del av 888Sport grymma oddsboost på denna match. Följ instruktionerna här.

Ta del av 888sport förhöjda odds

 1. Skapa ett spelkonto hos 888SPort

  Börja med att skapa ett konto hos 888Sport vi länken

 2. Gör insättning

  Dags att göra din första insättning och ta del av 888sport oddsboost. Minsta insättning 100 KR

 3. Skriv in bonuskod

  Glöm inte att skriva in 888BO för att ta del av erbjudandet.

 4. Spela ditt speltips

  Nu är det dags att lägga ditt speltips ihop med 888Sport förhöjda oddsboost.

PSG ses som favoriter – Håller du med?

Den här gången är det PSG som är favoriter även om det lär bli en jämn och välspelad match mellan två lag fyllda till bredden med världsstjärnor. Att de båda lagen möts redan i gruppspelet är fantastisk för den neutrala åskådaren då vi får se två giganter mäta sina krafter mot varandra. Utan tvekan är detta det hetaste möte detta CL-gruppspel.

Speltips PSG vs Real Madrid Champions League Grupp A med högst odds

Oddsanalys PSG vs Real Madrid Champions League Grupp A

De båda lagens interna möten den här säsongen kommer utan tvekan vara gruppspelets höjdpunkt. Att de möts redan i första omgången sätter en extra kittlande känsla när CL äntligen är tillbaka.

Zinedine Zidane är återigen tränare för Real Madrid och fransmannen har minst sagt fina minnen av turneringen då han ledde sitt lag till tre raka segrar som tränare, något ingen annan lär upprepa i framtiden. Efter ett års uppehåll är han tillbaka som ansvarig och siktar på sin fjärde titel. 

Mot PSG kommer det dock bli tufft då den franska klubben är oerhört starka i gruppspelet. Real Madrid brukar gå motsatt väg och istället inleda svagt och växa i slutspelet. Därför tror vi att PSG kan komma att vinna över Real Madrid och Nordicbet är det spelbolaget där vi hittat bäst odds.

Icardi har värvats in till hemmalaget och han lär starta eftersom Mbappe missar matchen och Cavani är tveksam. Vi tror att Icardi hittar nätet direkt i sin CL-debut för de franska ligamästarna och därför väljer vi att betta Icardi som målskytt hos Unibet.

Mål lär det också bli. Lagens tre senaste interna möten har inneburit över 2,5 mål. Vi tror på detta igen och spelar över 2,5 mål hos ComeOn. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se