Hem tips Du är här

Riskfritt spel på Tottenham Hotspur – Manchester City med speltips

Ännu en gång ställs de gamla rivalerna mot varandra, Pep Guardiola och José Mourinho. Det har på senaste tiden varit en hel del uppförsbacke för Mourinho och hans Tottenham Hotspur, vinsterna har inte duggat tätt. Spurs har på de senaste åtta matcherna endast två vinster och de har haft stora problem att få spelet att fungera, men laget har gjort ett riktigt fint januarifönster med värvningar som är anpassade för framtiden. Vi får helt enkelt se vad Mourinho med sitt nya unga Spurs har för ess i rockärmen inför upptakten på vårkanten. Kommer de att nå en Champions League plats?

Premier League - Tottenham vs City
Riskfritt spel som ny spelare!

Supersimpelt att komma igång med erbjudandet. Följ stegen nedan.

 1. Gå till erbjudandet!

  Det gör du genom att klicka på länken här eller på bilden ovanför!

 2. Klicka dig vidare på knappen där det står ”Bli Kund”

  När du har landat på Betfairs hemsida skapar du ditt konto genom att fylla i dina uppgifter.

 3. Gör din första insättning hos Betfair

  Första insättningen måste vara på minst 250 kr!

 4. Placera spelet

  Betta på det laget du tippar att komma vinna söndagens Premier League möte mellan Tottenham Hotspur och Manchester City.

 5. Om du vann!

  Vid vinst går du in på ditt spelkonto och gör ett uttag på vinsten, utan omsättningskrav.

 6. Förlorade du ditt spel?

  Det är inte roligt att förlora, men det gör inte så mycket eftersom att du kan gå in på ditt spelkonto igen och ta ut dina 250 kr.

För Citys del gällande januarifönstret behöver de inte förstärka nämnvärt eftersom att de inom en snar framtid kommer att få tillbaka sin så viktige back, Aymeric Laporte plus att de redan har en väldigt bred trupp som kommer att ta dem till andraplatsen. Spelet har sett väldigt bra ut under de senaste matcherna då de har vunnit 7 av de 9 senaste matcherna. Det var dock väldigt överraskande att de inte tog alla tre poängen från mötet med Crystal Palace på hemmaplan, men ingen större skada skedd eftersom att de ser stekheta ut.

Tottenham spelade senast i ligan mot Norwich hemma och lyckades med en hel del vilja att ta alla tre poängen, men det var inte helt problemfritt då det i slutet av matchen såg ut som att Norwich kunde göra mål när som helst. Försvaret har sett oerhört skakigt ut under de sista matcherna och det är något vi tippar att City kommer att utnyttja till sin fördel. City är ligans målrikaste lag med nio fler gjorda än Liverpool. Vi tippar att det kan sluta med att det blir en del mål åt båda hållen som det blev i det första mötet på Etihad, men City segrar slutligen.

Spela på matchen här!

Få bra odds på matchen när du klickar på knappen

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se