Hem tips Du är här

Fredagsoddsjackpott med Frank Lampard!

I denna veckas oddsjackpott på Barabetting blandar vi speltips från Premier League och Championship. Vi fortsätter att ge våra tips för marknaden 1X2 – Välj 5. Får du alla fem rätt ligger en vinst på 50 000 SEK och väntar. Eftersom att det är en jackpottvinst finns det såklart en stor chans att ta hem hela vinsten själv. Detta är en lightvariant av det klassiska Stryktipset. Fördelen med Oddsjackpotten är att du har en mycket större chans att vinna då du endast behöver 5 rätt för att antingen vara med och dela på vinsten eller ta hem hela själv.

5 rätt 50 000 SEK

Denna veckas oddsjackpott börjar på allra bästa sätt med ett Londonderby minst lika hett som förra veckans. På lördag drabbar Chelsea och West Ham samman på Stamford Bridge med avspark kl:16:00. Samtidigt sparkar även matchen mellan Burnley – Crystal Palace igång. Detta Burnley som denna säsong har gått från att vara förra säsongens kanske tråkigaste lag till att börja producera en hel del framåt. De följande tre matcherna som följer är alla från Championship. Frank Lampards förra klubb Derby ska möta Queens Park Rangers, med samma starttid, 16:00; spelas även matcherna mellan Nottingham Forest – Cardiff och Birmingham – Millwall.

Läs våra analyser om alla dessa matcher längre ner.

MatchVårat tipsSpelbolag
Chelsea – West Ham1Mr Green fotboll em 2020
Burnley – Crystal PalaceXspela-paf
Derby – Queens Park Rangers1betfair
Nottingham Forest – Cardiff1Mr Green fotboll em 2020
Birmingham – Millwall1betfair

Kom igång snabbt och enkelt och spela på veckans oddsjackpott genom att följa stegen nedanför
Mr Green idol 2019

 1. Gå in på Mr Green!

  För att komma till Mr Greens hemsida kan du klicka på bilden ovanför eller klicka på denna länk.

 2. Gör din första insättning hos Mr Green

  Efter att kontot är skapat kan du göra en insättning hos Mr Green.

 3. Dags att gå in på oddsjackpotten

  Oddsjackpotten finns uppe i vänstra hörnet.

 4. Gå in på marknaden 1X2 – Välj 5

  Bara att klicka på 1X2 – Välj 5 när du ska komma in på marknaden.

 5. Dags att tippa matcherna

  Om du tippar att hemmalaget vinner matchen klickar du på 1, tippar du att det blir oavgjort klickar du på X. För att tippa på bortalaget klickar du på 2.

 6. Välj insats och lämna in kupongen

  Använd våra speltips till din hjälp eller tippa hur du själv känner för.

Lampard leder sitt Chelsea till seger

En match som passar Chelsea perfekt. Ett West Ham i spillror. Laget tände till en aning i slutet mot Spurs, men var aldrig slagkraftiga nog att ta hem de tre viktiga poängen. Chelsea förlorade också sin match. Det var dock ett aningen tuffare motstånd när man mötte ett revanschsuget City på Etihad. Detta är en perfekt match för Chelsea att återigen gå segrande ur med tre poäng eftersom att de hela säsongen har spelat bra mot de lite sämre lagen i ligan. West Ham fortsätter sin negativa trend och det ser inte ut som att det kommer att vända om ingenting drastiskt sker.

Hammers har bara ett poäng på sina sex senaste matcher och Pellegrini hänger ännu mer löst efter varje vecka som går. Detta kommer med all sannolikhet vara hans sista match som manager för West Ham. Ettan känns så fullständigt självklar att det inte finns den minsta tvekan. Senaste gången West Ham vann borta mot Chelsea var 2002. Vi tippar att det kan komma att sluta med höga siffror till hemmalagets favör. Detta med tanke på att Hammers har släppt in nio mål på de tre senaste matcherna. Detta kan sluta med att Chelsea gör fem, fyra mål på West Ham.

Målrika Burnley!

I de två senaste matcherna har Burnley inte gått att känna igen då de har öst in mål. Först i hemmamatchen mot West Ham vann de med 3-0, målkavalkaden fortsatte sedan i förra helgens möte borta mot Watford när de vann med samma siffror igen. Deras anfallspar Chris Wood och Ashley Barnes har båda gjort 6 mål var i årets Premier League säsong. Burnley har spelat bra hemma de senaste fem matcherna med tre vinster och två förluster, dessa har kommit mot Chelsea och Liverpool. Palace senaste resultatrad ser riktigt illa ut, men de har även haft tuffast möjliga spelschema då de bara mött topplag.

Båda lagen placerar sig i mitten av tabellen och är ganska jämbördiga sett till spelarmaterial. Palace har trots sitt otroligt tunga spelschema på sistone ändå spelat bra och Hodgson brukar alltid ha ett ess i rockärmen. Senaste gången Palace kom och besökte Burnley på Turf Moor slutade det med vinst för bortalaget med 1-3. Dessutom kommer Palace vara extremt revanschsuget efter den senaste tidens resultat. Men Burnley har visat sig vara bra hemma den här säsongen mot liknande motstånd som Palace, sett till tabelläget. Det lutar mest åt oavgjort.

Cocu nära dörren?

Är Derbys senaste resultat bra nog för att Philip Cocu ska få behålla jobbet? Den senaste matchen borta mot Fulham blev det förlust med hela 3-0. Om inte resultaten kommer brukar det inte dröja länge innan klubbens managers får gå. En fjortonde placering är inte bra nog för en klubb med ambitioner att spela i Englands högstaliga. Motståndarna QPR har dock en ännu sämre rad i de senaste fem matcherna då de endast mäktat med ett poäng hemma mot Middlesbrough. Trots det ligger lagen på samma poäng efter lika många spelade omgångar. Derbys fördel av hemmaplan som de under säsongen så fint förvaltat ger dem vinsten här.

Nottingham har klättrat till fjärdeplats

Efter en imponerande urladdning i senaste matchen då Nottingham Forest bortaslog QPR med hela 0-4 ska de här ställas mot ett lag som så sent som förra säsongen var uppe i Premier League. Nottingham har under deras senaste fem matcher fått med sig en del fina resultat. De har b.la vunnit hemma mot Derby och även borta mot Luton. Dessutom har de inte släppt in ett endaste mål på deras tre senaste matcher. Med det solida försvaret de har kommer det bli alldeles för svårt för Cardiff att vinna matchen borta. Cardiff har inte tagit en vinst på bortaplan under säsongen. Därför tippar vi ettan.

Millwall ett poäng före Birmingham

Även om Millwall ligger ett poäng före Birmingham inför drabbningen i helgen har de inte övertygat på bortaplan i årets säsong. Fördel Birmingham som har varit fina på hemmaplan och tack vare de resultaten kunnat hålla sig flytande i mitten av tabellen. Båda dessa lag var nära att åka ur förra säsongen och lever för tillfället på lånad tid i Championship. Troligtvis kommer båda dessa att i slutet av säsongen ligga i botten för att slåss om att klara kontraktet. Vi tippar ettan här eftersom att Birminghams senaste resultat på hemmaplan är övertygande nog för en seger.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se