Hem tips Du är här

Klopp den store vinnaren i veckans Oddsjackpott

Oddsjackpotten denna vecka kommer att bestå av matcher från både Premier League och Championship. Med andra ord en helg fylld med kvalitétsfotboll från Englands två absoluta toppligor. Därmed finns det nått att hämta för alla som gillar den engelska toppfotbollen. Helgens Oddsjackpott går precis som föregående helg ut på att få alla 5 rätt gällande marknaden 1X2 – Välj 5. I potten ligger den fina summan 50 000 SEK med chans att tas hem av en ensam vinnare. För att underlätta i jakten på de 50 000 kr så ger vi speltips i alla de fem matcherna.


Jackpottvinsten är på 50 000 SEK!

Första mötet i helgens Oddsjackpott är från Premier League mellan Southampton – Burnley och det startar på lördag kl:13:30. Med samma starttid sparkar även Championshipmatchen mellan West Bromwich – Nottingham Forest igång. Vidare under dagen med starttid kl:16:00 är det ytterligare två matcher från Championship. Dessa möten är mellan Leeds – Bristol City och Birmingham – Brentford. Det avslutande mötet på lördagskvällen står mellan den absoluta botten och toppen i Premier League när Norwich på hemmaplan tar emot Liverpool. Den matchen kickar igång kl:18:30. Med dessa väntande matcher finns det all anledning att engagera sig i helgens Oddsjackpott med chans att vinna 50 000 SEK.

MatchVårat tipsSpelbolagDatum och tid
Southampton – Burnley1Mr Green fotboll em 202015/2, 13:30
West Bromwich – Nottingham Forest1Betfair Big logo15/2, 13:30
Leeds – Bristol City1spela-paf15/2, 16:00
Birmingham – Brentford2Mr Green15/2, 16:00
Norwich – Liverpool2Betfair Big logo15/2, 18:30

Enklaste sättet att komma igång med veckans Oddsjackpott är att följa stegen nedan

Mr Green fotboll em 2020

 1. Börja med att gå till Mr Greens startsida

  För att ta dig till hemsidan är det enklast att trycka på bilden ovanför eller här!

 2. Välj BankID när du skapar ditt spelkonto

  Det är det absolut snabbaste sättet att skapa ditt spelkonto på. Om du inte har ett BankID kan du skapa ditt konto hos Mr Green på det traditionella sättet.

 3. Gör första insättningen

  När ditt konto är skapat kan du göra din första insättning.

 4. Enklaste sättet att hitta Oddsjackpotten

  Klicka uppe i vänstra hörnet på odds knappen. Välj därefter ”Oddsjackpotten”. Nu går du in på marknaden 1X2-Välj 5.

 5. Placera dina spel

  Gör ditt val på alla de fem matcherna genom att lägga ditt spel på 1X2 i varje match.

Gå till Oddsjackpotten!

Tryck på knappen under för att ta dig till spelbolaget

Southampton – Burnley

Otroligt imponerande hur Southampton bara har sett bättre ut sedan det tunga nederlaget på hemmaplan i höstas mot Leicester med 0-9. Hassenhuttl har verkligen fått ordning på sitt gäng där Ings såklart sticker ut då han bara fortsätter att klättra i skytteligatabellen. Är för tillfället ett av de formstarkaste lagen i Premier League. Det var väl ganska väntat att det skulle sluta oavgjort när Arsenal förra helgen besökte Burnley eftersom att det norra Londonlaget har haft problem att vinna. Sean Dyche kämpar på med Burnley och det har gått över förväntan i år, men borta mot Southampton blir det förlust.

West Bromwich – Nottingham Forest

Riktigt toppmöte när ligaledarna West Brom på hemmaplan tar emot femteplacerade Nottingham Forest. Av dessa två är det såklart West Brom som imponerar mest och borde vara det laget som tar en av platserna upp till Premier League när säsongen summeras. Inne i en formtopp nu med tre raka vinster. Forest har varit riktigt fina på bortaplan under säsongen med bara tre förluster på 16 matcher, men två av dessa förluster har kommit under deras sex senaste matcher och laget har börjat svikta en aning de senaste omgångarna. Inte alls lika stabila som hemmalaget sett till prestationer senaste fem och därför tippar vi ettan här.

Leeds – Bristol City

Är det Leeds år i år? Ska de äntligen ta sig upp till Premier League igen? Det ser onekligen lovande ut då de för tillfället innehar andraplatsen på samma poäng som Fulham, men i de senaste matcherna råder det en hel del oro kring formen med bara en vinst på de senaste fem. Bristol City på sjundeplats kan vid en vinst här klättra flera steg i tabellen. Har en mycket bättre form än hemmalaget, men trots Leeds lite sämre period tippar vi inte att de kommer att tappa hemma. Vårat tips blir slutligen en etta på hemmalaget.


Birmingham – Brentford

Birmingham har verkligen höjt sig sedan de värvade in anfallaren Scott Hogan i januarifönstret. Tre senaste matcherna har de slagit Nottingham, Bristol och Barnsley. Facit för Hogan är att han har nätat i samtliga matcher. Formen är på topp när de tar emot fjärdeplacerade Brentford. Vi tippar dock att deras formtopp tar slut i helgens möte. ”Ponnes” Brentford har de senaste omgångarna sett bättre ut då de öst in mål och tagit vinster mot Hull med hela 1-5 och även en fin vinst hemma mot Middlesbrough med 3-2. Oavgjort i deras senaste match mot Leeds. Vi tippar tvåan till ”Ponnes” Brentford.

Norwich – Liverpool

Den absoluta botten mot den absoluta toppen blir det när Norwich hemma på Carrow Road tar emot Liverpool. Hemmalaget har sett bra ut i åtminstone en av de två förlusterna från de senaste fem matcherna och det var i den mot Tottenham Hotspurs. Starkt att ta poäng borta mot Newcastle i senaste omgången. Världens för tillfället bästa fotbollslag har i veckan även Champions League att tänka på, men det ska inte vara något hinder för Klopp och co att ta alla poängen mot seriens sämsta lag. Tvåan känns extremt säker, Klopp är en mästare på att använda sitt spelarmaterial på bästa sätt.

Gå till Oddsjackpotten här!

Knappen under tar dig till spelbolaget