Hem tips Du är här

Får Mourinho sin revansch mot Lampard?

För alla Premier League entusiaster väntar en Oddsjackpott med bara matcher från världens bästa fotbollsliga. Det bästa med Oddsjackpotten är att du samtidigt som du kollar på den absoluta toppfotbollen även kan vinna 50 000 kr. För att vinna Jackpotten måste du pricka in alla rätt på de fem matcher som vi kommer att tippa. Marknaden vi tippar och ger analyser inom är 1X2 – Välj 5. Om du som får in alla fem rätt som ensam vinnare vinner du hela summan själv på 50 000 kr. Häng med och delta i helgens Oddsjackpott!

Gå direkt till Oddsjackpotten!

Klicka på knappen för att delta!

Kamma hem Jackpotten på 50 000 kr!

Redan första matchen på lördagen börjar glödhett. Det är de två gamla Londonrivalerna Chelsea och Tottenham som ställs mot varandra på Stamford Bridge kl:13:30. Får Mourinho sin revansch för det senaste nederlaget när de möttes på Tottenham Hotspur Stadium i december? Näst på tur står sensationen Sheffield United som på hemmaplan tar emot Graham Potter och hans Brighton, vidare fortsätter mötena mellan Crystal Palace – Newcastle och Burnley – Bournemouth. Alla dessa matcher sparkar igång 16:00. Sista matchen på lördagskvällen står mellan ligatvåan City och trean Leicester som drar igång 18:30. En fullkomligt trivsam fotbollslördag från världens bästa liga.

MatchVårat tipsSpelbolagDatum och tid
Chelsea – Tottenham HotspurXMr Green22/2, 13:30
Sheffield United – Brighton2Betfair Big logo22/2, 16:00
Crystal Palace – NewcastleXSpela med Paf22/2, 16:00
Burnley – Bournemouth1Mr Green22/2, 16:00
Leicester – Manchester City2Betfair Big logo22/2, 18:30

Stegvis förklaring följer nedan i hur du gör för att spela på veckans Oddsjackpott
Mr Green fotboll em 2020

 1. Första steget är att besöka Mr Greens startsida

  Det gör du genom att klicka länken eller på Mr Green loggan ovanför!

 2. Skapa ditt spelkonto hos Mr Green

  Antingen väljer du att skapa spelkontot med BankID eller så skapar du ditt konto genom att fylla i alla uppgifter.

 3. Gör en insättning för att spela Oddsjackpotten

  Om du för första gången gör en insättning hos Mr Green kan du ta del av deras sportbonus på 100% vinstboost upp till 5 000 kr!

 4. Så hittar du Oddsjackpotten!

  I vänstra hörnet klickar du på ”Odds” för att sedan hitta ”Oddsjackpott” där du väljer 1X2 – Välj 5 elitserien.

 5. Betta enligt 1X2

  Välj hur du tippar att varje match av de fem slutar genom att klicka i 1X2!


Chelsea – Tottenham Hotspur

Båda Londonlagen förlorade sina veckomatcher, Chelsea som föll hemma i måndags mot Manchester United med 0-2 och Tottenham Hotspur som på hemmaplan förlorade mot det besökande RB Leipzig i den första av två matcher i Champions League åttondelen. Det är inte bara ett vanligt Londonderby vi har framför oss, det är även en strid på kniven om den sista CL-platsen. Båda lagen saknar spets p.ga skador, men Spurs kan glädja sig åt sin bolltrollare Lo Celso på mittfältet som såg så väldigt bra ut i matchen mot RB Leipzig. Det lutar ändå åt oavgjort med tanke på att Chelsea har varit bättre borta än hemma under säsongen och har haft det svårt att precis som Spurs hitta målet.

Superhett erbjudande på helgens gnistrande Londonderby!
Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet!

Sheffield United – Brighton

Sheffield har varit årets överraskning i ligan och de senaste resultaten är väldigt goda, tre segrar på de tre senaste matcherna där de slagit Millwall på bortaplan i FA-Cupen och två raka segrar i ligan mot Palace borta och i senaste omgången hemma mot Bournemouth. De senaste segrarna imponerar inte eftersom att de alla kommit mot lag i riktigt usel form. Brighton slåss om överlevnad och är efter den senaste tidens resultat i desperat behov av poäng. Potter har trollat fram desperata poäng tidigare och vi tippar att han gör det igen. Vi tippar tvåan här.

Crystal Palace – Newcastle

Palace går riktigt dåligt nu. Det känns som den oavgjorda matchen de spelade borta mot City tog musten ur laget. För de tre efterföljande matcherna i ligan har alla slutat med förlust. Hodgson har så många gånger förut styrt laget ur krisande situationer då han på förhand räknats ut, men kan han styra skutan i rätt riktning ännu en gång? Newcastle föll tungt senast borta mot Arsenal och det så skakiga lagbygget som Steve Bruce på nått konstigt sätt har lyckats hållt ihop visade sig från sin rätta sida. Mötet handlar om väldigt viktiga poäng då det förlorande laget kan bli indraget i en nedflyttningsstrid. För mycket som står på spel för båda lagen där inget lag kommer att våga gå fullt för seger. Därför kryss.

Spela på Premier League matcherna!

Gå på knappen under för att spela på Oddsjackpotten!

Burnley – Bournemouth

Sean Dyche har ganska överraskande lett sitt Burnley till plats 11 i tabellen och är faktiskt ett lag som är med och slåss om att ta en plats till Europa då det ”bara” är sex poäng upp. Det kommer troligtvis inte att sluta så. Har under de senaste fyra matcherna spelat bra mot lag som ska vara mycket bättre och tagit tre segrar. Besökande Bournemouth var riktigt illa ute ett tag när de låg under strecket, men har snyggat till statistiken något på sista fem matcherna med två segrar. Här blir det dock förlust eftersom att Burnleys form är mycket jämnare och de har spelat bra hemma mot lag som Arsenal och Leicester.

Leicester – Manchester City

City kommer i veckan från en fin vinst hemma mot West Ham och det är väl inte så konstigt med tanke på den bomben som slog ned angående straffet de får för vad det verkar som pengafifflet. City slog tillbaka på bästa möjliga vis efter det tunga beskedet och kommer troligvis att bli en gnista som tänder laget och kollektivet. City har skickat in en överklagan till skiljedomstolen, Cas, och om den inte går igenom kan det komma att få katastrofala följder för klubben som spelarflykt osv. Vi tippar att Manchester City tar alla tre poängen här p.ga alla motgångarna och Leicester har inte sett bra ut de senaste omgångarna.

Gå direkt till Paf och oddsjackpotten!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se