Hem tips Du är här

Speltips & Odds inför Pascal vs Badou Jack -Svensk mästare på G?

Den 28 december avslutas boxningsåret med en kväll vi lär minnas länge i Atlanta, Georgia. Ur ett svenskt perspektiv är matchen mellan Jean Pascal och svenske Badou Jack den mest intressanta när de båda göra upp om bältet. Vi håller självklart på vår svenska boxning stjärna Badou Jack, som förövrigt boxas med Mayweather jr. Bara det säger något om hur stor gamla Djurgårds boxaren är och vilken resa han har gjort!

Men för övriga boxningsvärlden kittlar WBA Lightweiht Title nog lite extra mycket även om det mesta talar för att det blir Davis som står segrande ur fighten mot Gamboa. Det verkar mest sannolikt, i alla fall om vi ska tro vad oddsen säger. Samtidigt har Yurirkis Gamboa 30 vinster och 2 förluster varav han vunnit på knock out hela 18 gånger. Redan sug

betsson

Odds Pascal VS Badou Jack

Pascal vs Badou Jack

Vi hoppas att svenska Badou Jack lyckas vinna bältet denna gång. Efter att endast ha en seger på de fyra senaste fighterna behöver Jack en seger för att studsa tillbaka. Viss har två av de fyra matcherna varit oavgjorda men en seger nu skulle ta ”The Ripper” tillbaka till världstoppen.

Det blir dock inte enkel match när motståndaren heter Jean Pascal som just nu håller bältet för WBA Lätt Tungvikt. Det krävs en fullskalig prestation om det ska bli vinst för Badou Jack.

Speltips med högsta odds Pascal vs Badou Jack

  • Vi tror Badou Jack har det som krävs för seger men det kan bli en mycket jämn match. Vi väljer att spela Jack som segrare men där vi säkrar upp med att få in spelet om det blir oavgjort. Bäst odds får vi hos Bet365! [PLACERA ODDS]
  • Det kommer bli en lång och svettig kväll i Atlanta. Vi tror på över 7,5 ronder och spelar det hos Unibet som ger oss bäst odds. [PLACERA ODDS]
  • Att det blir en KO håller vi osannolikt. Istället tror vi på en match där domarna får avgöra. Vi spelar därför att matchen går till UM och får bra odds hos Nordicbet. [PLACERA ODDS]

Badou Jack – 36 år – Stockholm, Sverige – 22-2-3 (13 KO)

Svensken Badou Jack är vad man kan kalla en late bloomer. Den irländsk-födde svensken började boxas professionellt 2009 när han var 26 år. Under dessa tio år har han lyckats klättra till världstoppen. Men de senaste fyra matcherna har inneburit en seger, två oavgjorda och senast blev det förlust mot Marcus Browne, en match där han tyvärr förlorade sitt bälte, detta var för övrigt Jacks första förlust på 5 år. Badou Jack var mellan april 2015 till januari 2017 WBC mästare. Han sa dock ifrån titeln när han gick upp till lätt tungvikt. Och det är för det lätta tungvikts bältet han fightas den 28:e December.

Jean Pascal – 37 år, Haiti & Kanada – 34-6-1 (20 KO)

Jean Pascal är den nuvarande världsmätaren i WBA lätt tungvikt. Han har haft titeln sedan augusti då han vann mot Marcus Browne som var motståndaren till Badou Jack vid svenskens senaste förlust. Även om förlusterna börjat bli något mer frekventa på ålderns höst är Pascal en boxare av rang som dessutom har titeln just nu.

Davis vs Gamboa – WBA World Lightweight Championship

När fansen sätter sig ner på State Farm Arena i Atlanta är det med stor förväntan inför matchen mellan Gervonta Davis och Yuriorkis Gamboa. 25-årige Davis är obesegrad och i sitt livs form vilket gör honom till stor favorit. Om hans 37-årige (38 när fighten går av stapeln) motståndare skulle vinna vore det en rejäl skräll, kanske den största i boxningsvärlden under hela 2019.

Den amerikanska publiken lär heja på Davis då han är amerikan och född på östkusten. Motståndaren är från Kuba och har fått smeknamnet ”El Ciclon de Guantanamo” eller Cyklonen i Guantanamo som hänvisar till den ökända amerikanska fängelsebasen på ön, tillika hans födelseord.

Detta är första gången sedan 1998 som en match om världsmästartiteln går i Atlanta. Men historiskt sätt står staden sig bra med fighter innehållande legender som Muhammad Ali och Evander Holyfield. Därför känns det extra spännande att följa kvällen i Georgias huvudstad.

Unibet

Odds Davis VS Gamboa

Speltips Davis vs Gamboa

  • Vi tror Davis är för bra för att inte vinna matchen. Därför spelar vi honom som rak segrare hos Betsson till oddset 1,10. [PLACERA ODDS]
  • Davis har knockat sin motståndare 21 av 22 gånger när han ställt upp i ringen. Inför sina landsmän i USA kommer han gå på Knockout likt sin förebild Muhammad Ali. Vi spelar Davis som segrare hos Unibet. [PLACERA ODDS]
  • Dock har Gamboa rutin och lär hålla några ronder i alla fall. Vi tror det blir över 6,5 ronder och spelat det hos Bet365. [PLACERA ODDS]

Gervonta Davis – 25 år från Baltimore, Maryland – 22-0-0 (21 KO)

Davis slog igenom med dunder och brak 2012 när han blev ”Golden Gloves Champion” i USA. sedan dess har han fortsatt sin stora dominans och Baltimore-sonen har vunnit alla sina matcher han deltagit i. 25-åringen har gått upp i ringen 22 gånger, vunnit samtliga och 21 av segrarna har kommit på KO. Det är mäkta imponerande och därför är det inte konstigt att han är solklar favorit enligt spelbolagen.

Davis verkar redo inför matchen. Till Premier Boxing Champions, en etablerad nättidning för boxning, sa han följande inför matchen:

”Bara att bli nämnd med dem (Muhammad Ali och Evander Holyfield) är fantastiskt”. sa Davis. ”Jag har inga ord. Det är inte bara stort för mig men också för boxningen i staden och alla andra fighters som får slåss på galan”

Det återstår att se om Davis håller för favoritskapet i ringen.

Yuriorkis Gamboa – 37 år – Guantanamo, Kuba – 30-2-0 (18 KO)

Den mäktige kubanen har en lång och framgångsrik karriär. När du den närmar sig slutet kan han blicka tillbaka på en karriär där han blivit båda världsmästare i fjädervikt men också Olympisk guldmedaljör vid OS i Aten 2004.. Skulle han klara av att vinna denna fighten vore det en smärre sensation då kubanen i så fall tagit fem raka segrar.

När är Badou Jacks nästa fight?

Badou Jack kommer att möta Jean Pascal om WBA titeln i lätt tungvikt den 28.e Dec

Vart hålls galan?

State Farm Arena i Atlanta

Vart hittar jag odds Badou Jack VS Jean Pascal?

Du hittar odds på fighten hos flertal svenska spelbolag, bland annat Nordicbet.

Vilken är huvudmatchen ?

Huvudmatchen är Davis vs Gamboa, där man fightas om WBA Lightweight titeln

När börjar Pascal VS Badou?

Vi skulle tippa på att fighten börjar runt 01-02:00 Svensk tid.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se