Hem tips Du är här

Speltips inför Örebro Hockey – Linköping HC | Försäsongen 2019

Det väntar hockeyfest i Örebro när SHL snart drar igång. Men först väntar det träningsmatcher och en av höjdpunkterna är matchen mellan Örebro och Linköping HC, två lag som väntas få det relativt tufft i årets SHL. Örebro är tippade näst sist av spelbolagen och det är bara Oskarshamn som förväntas komma sämre i tabellen. Enligt oddsen klarar sig Linköping till åttondelsfinal, då krävs det en plats bland topp 10. Men det blir på håret då man är tippade just 10:a i grundserien.
Örebro har inte gjort någon sexig värvning och ska vara mycket nöjda om laget når topp 10. Linköping däremot har plockat in Patrik Lundh från kinesiska Kunlun Red Star. Han har dubbla SM-guld efter sejourer i Färjestad och Växjö och kan kanske lyfta laget i den formsvacka de befunnit sig i de senaste åren. För Linköping blir det viktigt att man får Lundh att trivas.

Speltips Örebro Hockey vs Linköping HC

Oddsanalys Örebro Hockey vs Linköping HC

Det är knappast några topplag som ställs mot varandra i denna träningsmatch. Räkna inte med utsålt Behrn Arena men det blir oavsett en intressant match mellan de båda lagen. Tippade på den undre halvan av tabellen är det ingen av klubbarna som lär vara med i kampen om SM-guldet direkt utan Örebro ska vara glada om de slipper kvala medan Linköping förväntas nå åttondelsfinal. Allt mer än så är en bonus!
Linköping är starkare än Örebro och vi tror de har ett övertag på sin motståndare. Värvningen av Patrik Lundh ger nya dimensioner i truppen vilket vi tror kommer märkas i matchen mot Örebro. Över 60 minuter kommer skillnaden mellan lagen synas och därför tror vi Linköping vinner och spelar de som segrare.
Mål kan ni förvänta er. Dels är det träningsmatch (3-4 i en vänskapsmatch mellan lagen inför förra säsongen), men också för att historiken generellt mellan lagen tar för detta. De fem senaste interna matcherna har slutat i över 4,5 mål. Ingenting talar för att det helt plötsligt skulle bli en målsnål match när det är en mer avslappnad nivå som det brukar när det är träningsmatcher. Vi väljer att lägga över 3,5 mål hos Nordicbet.
Linköping kommer stå för de flesta av målen och vinna matchen. Vi tror de kan smälla in en hel del puckar mot ett Örebro som haft problem defensivt. Linköping över 2,5 mål spelas till grymma odds hos Betsson.
Inför SHL-säsongen finns det möjlighet att lägga flera långtidsspel. Till exempel kan du betta på vem i tabellen som kommer högst i grundserien av Örebro och Linköping. Örebro har oddsen 2,10 medan Linköping har 1,70. Du hittar denna och flera andra marknader hos Unibet.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se