Hem tips Du är här

Veckans oddsjackpott med helgens Premier League matcher!

Vi fortsätter denna vecka jakten på miljonerna i helgens oddsjackpott. Vi ger er våra tips på marknaden ”Korrekt resultat – välj 6 Premier League”. Denna helg bjuds vi på matcher från West Ham – Newcastle i London till Liverpool laget Evertons match mot Tottenham Hotspur på Goodison Park. Den minsta summan att lägga på marknaden är €2 och med den insatsen kan du vinna jackpotten på €1 000 000.

Dessa 6 Premier League matcher kan ge dig jackpotten!

I omgång 11 av Premier League analyserar vi följande matcher West Ham – Newcastle, Sheffield United – Burnley, Brighton – Norwich, Watford – Chelsea, Crystal Palace – Leicester och Everton – Tottenham Hotspur. Först ger vi dig en snabb genomgång av resultaten i tabellen nedan. Vill du läsa en full analys om varje match hittar du det längre ner på sidan där vi mer grundligt går igenom alla matcherna med en full analys om hur vi har tänkt när vi satt resultatet. Hoppas att du som läsare får både nytta och nöje genom att läsa våra analyser.

LagResultatSpelbolag
West Ham – Newcastle2-0Mr Green logotyp
Sheffield United – Burnley2-1Paf Transparent
Brighton – Norwich1-0Betfair logo gul
Watford – Chelsea 0-2Mr Green logotyp
Crystal Palace – Leicester1-1 Paf Transparent
Everton – Tottenham Hotspur2-1Betfair logo gul

Kom igång att spela på helgens Oddsjackpott på bara ett par minuter!

 1. Första steget är att skapa ett konto hos Mr Green

  Enklast för dig är att klicka på denna länk för att komma till Mr Green när du skapar ditt konto!

 2. Gör första insättningen

  Efter att du har skapat ditt konto gör du din första insättning.

 3. Klicka på ”Oddsjackpott” knappen

  ”Oddsjackpott” knappen hittar du uppe i vänstra hörnet.

 4. Välj marknaden korrekt resultat

  Klicka på ”Korrekt resultat – välj 6 Premier League”.

 5. Lägg dina bet

  Tippa matcherna genom att markera resultaten.

 6. Markera din insats för att skicka in kupongen

  Följ våra tips på Barabetting eller tippa på ditt egna sätt.

 7. Mr Green Sportsbook

Analys av alla 6 oddsjackpottmatcher

Nedanför ger vi dig en full analys på alla matcher som är med på veckans oddsjackpott på marknaden ”Korrekt resultat – välj 6 Premier League”.

West Ham – Newcastle 2-0

Hammers kan med spelarna Felipe Anderson, Sebastian Haller och Andriy Yarmolenko mönstra ett av ligans mest produktiva anfall. Laget har dock gått på tomgång i de fyra senaste matcherna och kan inte vinna. För att få igång motorn igen är ett bortasvagt Newcastle en perfekt omstart. Newcastle har enorma problem på bortaplan och med endast två mål gjorda på de senaste fem bortamatcherna ser läget ganska hopplöst ut. Dessutom blev laget i förra omgången av med Sean Longstaff då han blev utvisad mot Wolves och kommer därför inte att spela mot Hammers. Med tanke på Newcastles stora problem att göra mål på bortaplan och vilket anfall West Ham sitter på blir det 2-0.

Sheffield United – Burnley 2-1

Med endast ett poäng som skiljer mellan lagen i tabellen är det en oerhört viktig match. Sheffield är det bästa laget av de tre nykomlingarna detta år och har tagit poäng i de tre senaste matcherna. Laget har visat mest kraft på bortaplan tidigare under säsongen, men visade senast när de vann på Bramall Lane mot Arsenal att de även kan vinna hemma. Burnley med två raka förluster bakom sig har haft det tungt på bortaplan med noll vinster hittills, men trots det gör de oftast mål i matcherna. Därför känns resultatet 2-1 mest troligt.

Brighton – Norwich 1-0

Teemu Pukki flög i inledningen av säsongen och gjorde mål på allt, men i och med att Norwich stannat av på takten har det även drabbat Pukki. Laget är dock tungt skadedrabbat och befinner sig i en prekär situation som självklart har en påverkan på lagets prestationer. Brighton går det dock lite bättre för och Potter skaffade sig själv lite andrum efter förra omgångens fina seger hemma mot Everton. Tack vare den segern tog sig laget upp till de mittersta regionerna av tabellen och slipper åtminstone ett tag behöva oroa sig för nedflyttning.

Allt är inte ljust efter vinsten eftersom att laget spelar alldeles för ojämnt. Ett Norwich ur form ska de dock kunna ta tre poäng mot utan några större problem.

Placera dina spel hos Betfairs oddsjackpott

Watford – Chelsea 0-2

Med tre raka kryss i ryggen tar sistaplacerade Watford emot ett ungt och hungrigt Chelsea lett av Frank Lampard på Vicarage Road. Efter att Chelsea på ett imponerande sätt har tagit ligan med storm den här säsongen känns svaga Watford som ett enkelt byte för att cementera sig i den övre delen av tabellen. I förra helgens match när även Pulisic kom igång på allvar med sitt hattrick mot Burnley känns det som att allt går Londonklubbens väg. Watford kommer inte att bli ett lag som sätter käppar i hjulen på Premier Leagues Ajax.

Crystal Palace – Leicester 1-1

Trots ett tunt spelarmaterial lyckas trollgubben Roy Hodgson med att skapa magi i Palace. Laget som var nederlagstippat innan säsongen drog igång ligger nu tre steg efter Leicester i tabellen och med endast ett poäng upp till Arsenal på femteplatsen. Inte allt går lagets väg då de åkte på en förlust i senaste hemmamatchen mot City, men har trots det gjort en strålande säsong. En ännu mer strålande säsong har Brendan Rodgers gjort med sitt Leicester. Han har lyft laget till en tredjeplats i tabellen med endast två poäng upp till tvåan City. Leicester har dock inte varit helt problemfria borta och lyckas därför inte få med sig tre poäng här.

Everton – Tottenham Hotspur 2-1

Ett möte mellan två klubbar som har kapitulerat totalt i inledningen av säsongen och är extremt svårstartade. Spurs två senaste matcher vittnar om att de ser ut att vara igång på ett semivis. Det började med den förlösande 5-0 segern mot Röda stjärnan och fortsatte sedan mot Liverpool trots att de förlorade. Harry Kane är det mest positiva med laget nu då han trots all motgång fortsätter att göra mål. Everton såg ut att vara på gång efter vinsten hemma mot West Ham, men föll tillbaka i det gamla mönster laget befunnit sig i mot Brighton borta senaste omgången.

Everton är trots tabelläget ett starkt hemmalag den här säsongen och Spurs är totalt miserabelt på bortaplan därför tippar vi att Everton tar hemmasegern.

Lägg dina spel hos paf genom att klicka här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se