Hem tips Du är här

Spela på City i Manchesterderbyt och vinn 5x insatsen!

City ser ut att efter senaste vinsten borta mot Burnley vara igång på allvar. City har nu klättrat upp till andraplaten och är återigen närmsta lag att utmana Liverpool om titeln. Leicester har lika många poäng som City, men sämre målskillnad. City har inte kommit in i det där flytet den här säsongen ännu där de radar upp segrar efter varandra. Längsta vinstraden de har haft är tre på raken. I det stundande derbyt mot ett svagt United har de en bra chans att inleda en längre vinstrad och kanske komma in i samma flyt som förra säsongen.

På lördag 7/12 med starttid 18:30 är det då dags för årets första Manchesterderby. En oerhört viktig match för båda lagen. Med den rivalitet som råder mellan klubbarna om vilket lag som är bäst i staden är det alltid en drabbning att se framemot. Nu har alla nya spelare bosatta i Sverige chansen att spela på matchen med rejält förhöjda odds. Genom att skapa ett konto hos Unibet kan alla nya spelare få 5X insatsen utan omsättningskrav på vinsten när de lägger ett Pre-Match spel på att Manchester City vinner derbyt! Ett väldigt bra erbjudande då City ser ut att vara på gång.

Såhär tar du del av erbjudandet!

 1. Fyll i dina uppgifter för att skapa ett konto hos Unibet!

  Klicka på denna länk eller den stora bilden ovan för att komma till erbjudandet.

 2. Välj hur du vill skapa ditt konto

  Erbjudandet om oddsboosten på matchen kommer automatiskt att dyka upp om du klickar på länken för att skapa ett konto. Om inte ska du kunna välja det som välkomsterbjudande.

 3. Gör första insättningen

  För att kunna ta del av oddsboosten måste du göra en insättning på minst 100 kr.

 4. Placera ditt spel på Manchester City som vinnare i derbyt

  Klicka på odds knappen för att lägga ett pre-match bet på City som vinnare i matchen. Vinner du kan du se framemot en fin vinst utan omsättningskrav.

 5. Högsta insats 100 kr!

  Du kan som mest spela för 100 kr på att Manchester City vinner derbyt. För att se regler och villkor för erbjudandet kan du bara klicka här och scrolla ner

City starka offensivt

Om det är något City kan så är det att producera mål. Inget lag i ligan ligger i närheten av att vara så effektiva framåt. På de 15 matcher de spelat den här säsongen har de gjort 43 mål, närmast efter ligger Leicester på 33 gjorda. En av lagets mest pålitliga målskyttar Aguero är för tillfället skadad. Det är dock inget som märks i deras siffror eftersom att de har Gabriel Jesus att sätta in istället som är minst lika bra. Ute på kanten spelar Sterling som har kommit igång igen efter en lite svagare period.

På den andra kanten spelar Bernardo Silva som inte alls gör lika många mål, men istället är oerhört effektiv på att spela fram bollen till Jesus/Aguero. Den kanske viktigaste och mest kompletta spelaren i laget är ändå Kevin De Bruyne som alltid håller en lika bra nivå match efter match och dessutom producerar massor av poäng. Han leder i dagsläget assistligan i Premier League. Utöver det har han även gjort fem mål. Kevin De Bruyne är en spelare som Solskjaer måste hitta en plan för att stoppa. Om United ger honom ett alltför stort spelutrymme kan siffrorna rinna iväg snabbt.

Premier League - Manchester City - Manchester United
Även 888Sport har ett fint erbjudande på matchen!
 • Klicka på länken eller bilden för att komma till erbjudandet!
 • Klicka på knappen ”Spela”
 • Skapa ett konto genom att följa anvisningarna
 • Glöm inte att ange koden: 888BO.
 • Minsta insättning är 100 kr och max bet på matchen är 50 kr.

Vi tippar seger till Manchester City!

Manchester City är ett lag på uppgång som nu måste börja vinna matcher för att på allvar ha en chans att ta hem titeln. Med det spel som motståndarna United har uppvisat i de senaste matcherna ska det inte vara några problem för City att på hemmaplan avfärda United och ta tre poäng. United har bara vunnit en match i ligan på bortaplan under säsongen. Det var mot nederlagstippade Norwich, dessutom är laget tungt skadedrabbat på mittfältet. En chans City redan vet hur de ska utnyttja då de har ligans bästa mittfält. City vinner därför derbyt mot United.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se