Hem tips Du är här

Bettingtips med högsta odds Sverige – Ryssland | Ishockey-VM 2019

Publicerat 20/5-2019

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Sverige tar emot Ryssland i en ren och skär gruppfinal där det inte bara är en kamp mellan de två favoriterna i årets Hockey-VM, det blir en intern match mellan turneringens två största stjärnor också; nummer ett och två i poängligan; William Nylander och Nikita Kucherov. Detta är andra matchen mellan nationerna som också ställdes mot varandra i Carson Hockey Games inför VM i Slovakien. Den gången slutade det med svensk seger med 6-4 men det ska tilläggas att båda lagen har fått stora förstärkningar sedan förra mötet.

888 Sports exklusiva kampanj Sverige – Ryssland

888 Sport erbjuder boostade odds på Sverige – Ryssland där oddset för en vinst för Sverige är boostat till odds 15. Vi väljer att sätta in 50 kr på en vinst för Sverige. Potentiell vinst 750 kr!

Bonuskod: 888BO

Följ följande steg:

  • Skapa ett spelkonto hos 888Sport.
  • Gör en insättning
  • Använd promo kod : 888BO
  • Satsa max 50 SEK
  • Heja fram Sverige till en gruppseger!

Bettingtips Sverige – Ryssland

* Det kommer att bli en jämn match men vi tror att Tre Kronor kan fixa biffen med tanke på att blågult brukar växa ju längre turneringen går. Därför spelar vi hemmaseger (inkl förlängning och övertid) till oddset 1,98 hos LeoVegas.
* Med tanke på att båda lagen är mycket jämna lär det bli mål för såväl Tre Kronor som Ryssland. Vi tror att båda lagen gör minst två mål var och spelar det till oddset 1,58 hos Unibet.
* Alexander Ovechkin är Rysslands stora björn och världsstjärnan lär vara sugen att göra mål mot Tre Kronor efter endast två poäng hittills i turneringen. Vi tror att Capitals store ledare hittar målet och spelar det till oddset 2,75 hos LeoVegas.

Analys av bettingtipsen inför Sverige – Ryssland

Sverige har efter chockpremiären hämtat sig rejält i denna VM-turnering och gått rent mot samtliga fyra motståndare som stått på andra sidan isen i Slovakien 2019. Tre av nationerna är så kallade blåbär i form av Italien, Norge och Österrike men det behövdes enkelt motstånd för Tre Kronor som inte riktigt gick att känna igen i starten av turneringen. Tack vare förstärkningar från klasspelare som Gabriel Landeskog och John Klingberg har det lossnat en hel del och segern mot Schweiz imponerade. Störst positiva överraskning har dock William Nylander och Wennberg stått för. Nylander var hånad stora delar av säsongen på grund av kontrakts”bråket” medan Wennberg varit i frysboxen i NHL. På sina första fyra matcher har Wennberg smällt dit sju poäng och det kan bli ännu fler innan gruppspelet är över.

Håller spelbolagens odds på Ryssland?

Sverige har gått rent sedan förlusten mot Tjeckien i premiären men det är Ryssland som är favoriter enligt oddsen då man vunnit samtliga matcher i gruppspelet. Ryssland är också den nation i årets Hockey-VM som har lägst odds på att vinna turneringen, före just Tre Kronor och stornationen Kanada. Nu blir det en spännande duell mellan turneringens två giganter och med tanke på att inbördes möten går före målskillnad räcker det med seger för Tre Kronor för att det ska bli förstaplats i gruppen och därmed en förmodad lättare väg i slutspelet även om grupp A är väldigt oviss inför avslutningen.

Kommer det släppa för Ovechkin?

Ryssland är dock en oerhört svår motståndare och den ryska maskinen har gått skoningslöst åt sina motståndare. Bäst av alla har Kucherov varit. Bjässen som vann NHL:s poängliga på sanslösa 128 poäng har fortsatt att dominera i VM och står på 14 poäng när det återstår en match av gruppspelet. En som däremot inte producerat poäng som han brukar i denna turnering är lagkaptenten och fixstjärnan Alexander Ovechkin. Under årets VM har vi endast fått se två poäng från Ovechkin som ligger på delad 139:e plats i skytteligan. Dock brukar Washington-spelaren spela som bäst när det gäller som mest. Därför tror vi att han blir målskytt mot Sverige och 2,75 hos LeoVegas har helt klart spelvärde.

Hur Sverige kan vinna sin grupp

Trots att Sverige har förlorat en match kan svenskarna plocka gruppsegern. Det är inbördes möten som gäller vid lika poäng så om Sverige vinner under ordinarie tid är gruppsegern deras. Skulle det däremot bli oavgjort efter 60 minuter och förlängning är gruppsegern istället ryssarnas eftersom båda lagen får minst varsin poäng vid ett sådant scenario. Vi tror och hoppas på svensk seger men med tanke på hur jämnt det är väljer vi att spela Money Line. Det är fortfarande bra odds på Money Line hos LeoVegas men för den som vill få upp oddsen ytterligare spelas istället hemmaseger i formatet 1×2.

Hur som helst kommer det bli mål åt båda hållen. Ryssland har visserligen släppt in väldigt lite mål men Norge lyckades göra två puckar på det ryska laget. De svenska stjärnorna kommer också att hitta nätet mot den ryske målvakten även om han bara släppt in tre mål under turneringen – vilket är minst av alla målvakter. Henrik Lundqvist i det svenska målet har haft det något tuffare med tio insläppta mål under detta VM. Vi tror därför att båda lagen gör två mål i matchen och spelar det hos Unibet.

sverige ryssland hockey vm 2019 Källa: Viaplay.se

Tre Kronors matcher hittills (Sveriges resultat står först)

Tjeckien 2-5
Italien 8-0
Norge 9-1
Österrike 9-1
Schweiz 4-3
Lettland

Rysslands matcher hittills (Rysslands resultat står först)

Schweiz 3-0
Lettland 3-1
Italien 10-0
Tjeckien 3-0
Österrike 5-0
Norge 5-2

[casino typ=top3 style=hannes ids=83,15]

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se