Hem tips Du är här

Odds och bettingtips Sverige -Schweiz VM Hockey 18.e Maj

Sverige och Schweiz drabbar samman och det är en oerhört spännande match som väntar där Tre Kronor är pressade att vinna om det ska bli en bra placering i gruppen vilket ger en enklare väg i slutspelet. Skulle Sverige förlora mot Schweiz innebär det att man med största sannolikhet slutar fyra i gruppen medan en seger mot såväl Schweiz som Ryssland innebär att gruppsegern är Tre Kronors. Det är alltså himmel eller helvete som väntar efter slutsignal.

Nu talar nuvarande form att det kommer att bli seger för Tre Kronor. 9-1, 9-1 och 8-0 är sviten efter premiären mot Tjeckien men självklart är Schweiz ett bättre lag än Italien, Österrike och Norge. Hur som helst har Sverige 22 NHL-spelare i truppen för tillfället vilket lär behövas mot alplandet och fjolårsfinalisten som gått rent i sina fyra första matcher.

Oddstips Sverige – Schweiz

* Sverige är ett starkare lag än Schweiz och vi tror Tre Kronor lyckas vinna detta redan under ordinarie tid. Därför spelas en rak 1:a hos Betsson till oddset 1,35.
* Det hade gått en dryg minut av Gabriel Landeskogs premiär mot Österrike innan han hittade nätet. Vi tror historien upprepar sig mot Schweiz och spelar Landeskog som målskytt till oddset 2,25 hos Bet365.
* Sverige snittar sju mål per match medan Schweiz har gjort fem mål per match i snitt. Att det därför blir över 4,5 mål är något vi väljer att spela på till oddset 1,47 hos Betsson.
* Sverige har imponerat i början av matcherna den senaste tiden. Därför tror vi att Tre Kronor vinner första perioden och spelar det till oddset 1,80 (trevägsspel) hos Bet365.

Oddsanalys Sverige – Schweiz

Efter premiären mot Tjeckien var det knappast några muntra toner i det svenska laget. Sverige förlorade klart med 5-2 och inte mycket stämde förutom delar av den andra perioden. Därefter har svenskarna dock steppat upp rejält även om motståndet varit betydligt sämre. Förstärkningar genom framförallt John Klingberg och Gabriel Landeskog gör att antalet NHL-spelare nu är 22 stycken vilket är rekord i VM-sammanhang för Tre Kronor.

Just Landeskog är det senaste tillskottet i den svenska VM-truppen och han gjorde debut i årets VM i förra matchen mot Österrike. Efter en dryg minut in i den första perioden hade Landeskog gjort 1-0. Vi tror att Colorados lagkapten fortsätter att hitta målet och spelar det hos Bet365 till bra odds.

sverige vm mot schweiz Källa: svenska.yle.fi

Sveriges målkalas har bara börjat

Just första perioden mot Österrike imponerade verkligen då Sverige stod för hela fyra mål på sju minuter. Att man är redo från matchstart mot Schweiz känns gjutet eftersom Tre Kronor måste vinna. Att Sverige efter första perioden har ledningen är något vi verkligen tror på och Bet365 erbjuder återigen riktigt bra odds på det spelet med tanke på Sveriges favoritskap.

Båda lagen har inte haft några problem att hitta nätet i inledningen av mästerskapet. Sverige har svarat för 28 mål på fyra matcher medan samma siffra för Schweiz är 20 mål. Med sju respektive fem mål i snitt kan det mycket väl återigen bli en målfest mellan nationerna även om det inte lär rassla på samma sätt som i Sveriges tre senaste matcher. Att det däremot blir över 4,5 mål mellan de båda nationerna är något som inte alls känns osannolikt och när Betsson precis som tidigare i Hockey-VM levererar bra odds är det inget att tveka över.

Till sist tror och hoppas vi att Tre Kronor vinner matchen. Richard Grönborg har under sin period som förbundskapten lyckats med bedriften att få Sverige att prestera som bäst när det gällt som mest. Nu måste Sverige vinna för att inte åka på tuffast möjliga motstånd i en eventuell kvartsfinal, något vi också tror man lyckas med. Rak etta finns till hyfsade odds hos Betsson.

Livestreama Sverige -Schweiz

Hos Betsson kan man såklart även live streama  Sverige – Schwiez. Det gäller att man har ett plus på sitt konto så kan man live streama Hockey VM. Passa även på att lägga några live bet under matchen för att höja spänningen.