Hem tips Du är här

Speltips med högst odds Napoli – Liverpool Champions League 17/9

För andra året i rad har Napoli och Liverpool lottas i samma grupp i Champions League. Förra säsongen var det tillsammans med PSG och Röda Stjärnan, den här gången är det mot Salzburg och Genk. Därför är duon favorit att ta sig vidare och vinnaren av första matchen sätter sig i förarsätet om att plocka hem gruppsegern som ger seedning i åttondelsfinalen.

napoli liverpool Cl
Lägg ditt bet hos Betfair spelbörs

Prova våra speltips hos Betfair spelbörs

Här nedan har våra spelexperter rekat och ger speltips inför stormötet i Champions League 2019/2020 Napoli – Liverpool. Lägg ditt bett med Betfairs 45 KR spelbörs.

Hur tar du del av Betfairs spelbörs?

 1. Skapa spelkonto hos Betfair

  Gå in via våran länk till Betfair.

 2. Gör en insättning

  Nu är det dags att göra din insättning på 450 KR.

 3. Lägg ditt spel

  Här kan du passa på och prova några av våra speltips utan risk

 4. Vad händer vid vinst?

  Grattis! Ditt speltips gick in, vinsten är din!

 5. Vad händer vid förlust?

  Tyvärr verkar inte ditt spel gått hem. Ingen fara, Betfair ger dig tillbkaa 450 KR.

Speltips Napoli – Liverpool med högst odds

Oddsanalys Napoli vs Liverpool Grupp E Champions League

Det är en väldigt intressant match som väntar mellan Napoli och Liverpool som möttes i förra årets gruppspel. Då vann de båda lagen med 1-0 på hemmaplan men det var Liverpool som plockade andraplatsen bakom PSG och sedan gick och vann hela turneringen. 

Om man fortsätter som man gjort under säsongsinledningen kan man mycket väl upprepa bedriften. Klopp har gjort underverk med laget och man ser om möjligt lika starka ut denna säsongen. Laget är på en sådan nivå nu att man är favorit borta mot Napoli vilket säger en del om hur långt klubben har kommit de senaste två-tre åren. Nu tror vi man vinner mot Napoli och spelar rak bortatvåa hos Unibet.

Mohamed Salah är lagets stora stjärna och vi tror han är spelsugen mot Napoli. Därför spelar vi Salah som målskytt och har hittat fina odds hos Betsson som brukar ha grymma odds på just målskytt.

På tal om målskytt lär det bli en del mål i matchen. Båda lagen har sina styrkor i offensiven samtidigt som man inte är främmande för att släppa in mål. vi väljer också att betta över 2,5 mål och vänder oss till Betfair för detta spel. 

Hur starka är Liverpool?

Liverpool är regerande mästare, har inlett PL-säsongen med fem raka segrar och har redan gjort ett ryck i tabelltoppen i den inhemska ligan. Man är också favoriter i denna match även om det blir tufft enligt oddsen. Napoli har inlett Serie A som förväntat. Två segrar mot Fiorentina och Sampdoria medan det blivit förlust borta mot Juventus. Nu är det upp att prestera i CL också, turneringen man fick lämna redan i gruppspelet förra säsongen.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se