Hem tips Du är här

Livestreama rysk bordtennis hos Betsson

Bordtennissäsongen är äntligen igång i Ryssland och i Moskva Liga Pro spelas det flera spännande matcher under dagen. Hos Betsson kan du betta på rysk pingis och nu har de också infört så att du kan streama de bästa matcherna hos spelbolaget.

LIVESTREAMA PINIGS

ODDSA PÅ BORDTENNIS

3 spännande matcher & live streama pingis

Vi har valt ut tre av de mest intressanta matcherna under dagen och ger dig speltips på dessa matcher. Testa också live betting hos Betsson för en mer actionfylld upplevelse samtidigt som du tittar på matcherna.

Oleg Kutuzov vs Alexey Ermilov

1. 1,80 | 2. 1,90

Oleg Kutuzov har visast strålande form senaste tiden med sju segrar på de nio senaste matcherna. För Ermilov har det varit något tyngre på slutet med fyra förluster på de fem senaste matcherna. De båda stjärnorna mötte varandra två gånger under gårdagen med Kutuzov som segrare med 3-1 i sätt vid båda tillfällen. Totalt har han tre raka matcher mot Ermilov och vi tror fjärde kommer idag.

Speltips: Oleg Kutuzov vinner över Alexey Ermilov till oddset 1,80 hos Betsson.

Roman Pavlenko vs Oleg Shagarov

1. 2,10 | 2. 1,65

Oleg Shagarov är klar favorit trots att han avslutade gårdagens spel med tre raka förluster. Mot Pavlenko ska det dock räcka till seger, på de senaste två matcherna har han 6-1 totalt mot sin motståndare. Shagarov hade innan gårdagens tre förluster åtta vinster på sina nio senaste matcher och om han har en bra dag så blir det seger mot Pavlenko vilket vi också tror han lyckas med under torsdagen.

Speltips: Oleg Shagarov vinner mot Roman Pavlenko till oddset 1,65 hos Betsson.

Andrey Menshikov vs Andrey Titov

1. 2,40 | 2. 1,50 

Den kanske roligaste matchen under torsdagen är också dagens sista match. Andrey Menshikov är underdog och behöver göra något unikt om han ska slå Andrey Titov, en motståndare han på två försök inte lyckats ta ett enda set mot. Andrey Titov har vunnit båda mötena med 3-0 och varit helt överlägsen. Titov har visserligen tre raka förluster men hade innan dess åtta segrar på nio matcher. Allting talar för en ytterligare en seger mot Menshikov.

Speltips: Andrey Titov vinner över Andrey Menshikov till oddset 1,50 hos Betsson. 

Så streamar du Moskva Liga Pro Bordtennis hos Betsson

  • Registrera ett konto hos Betsson alternativt logga in om du redan är medlem
  • Se till att ha ett positivt saldo på ditt spelkonto
  • Klicka på tv-ikonen under den match du vill streama
  • Njut av rysk bordtennis när den är som bäst hos Betsson helt gratis

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se