Hem tips Du är här

Speltips inför Malmö FF – Falkenberg den 18/8 -19

Mesta mästarna Malmö FF behöver bryta sin oavgjorda trend mot Falkenberg om de ska fortsätta vara med i guldstriden. I Europa har prestationerna och resultaten kommit men i Allsvenskan har formen efter uppehållet lämnat en hel del att önska. Fyra raka oavgjorda matcher håller inte guldtakt, framförallt när konkurrenterna AIK och Djurgården bara fortsätter vinna sina matcher.

Nu ställs MFF mot Falkenberg hemma, en match som ”Di Blåe” bara ska vinna. Samtidigt har Falkenberg börjat plocka poäng. Laget har lämnat nedflyttningsplatserna och har tagit poäng tre matcher i rad. Samtidigt har man bara två förluster på sina nio senaste matcher i Allsvenskan så det krävs en maximal prestation av MFF om de ska få med sig tre poäng.

Speltips MFF vs Falkenberg

Oddsanalys Malmö FF vs Falkenberg

MFF har kryssat fyra matcher i rad vilket har gjort att laget har tappat den till synes komfortabla serieledningen laget hade inför sommarens uppehåll. MFF har fördelen att de har kvar både Djurgården och AIK på hemmaplan men samtidigt ska det sägas att laget inte nått till den nivån man har under de senaste veckornas allsvenska spel.

Tränare Uwe Rösler har roterat väldigt mycket och prioriterat Europa-spelet. Samtidigt bör tysken komma ihåg att ett SM-guld är det viktigaste för fansen, framförallt med tanke på förra säsongen när AIK vann guld. Ska MFF ens vara med och slåss om guldet behöver de vinna mot Falkenberg.  ”Di Blåe” har ett ganska tufft avslutande spelschema och därför behövs seger mot lagen på nedre halvan av tabellen. Vi tror MFF vinner över Falkenberg och därför spelar vi en rak 1:a på seger för hemmalaget hos Unibet.

Mycket skador och märkliga laguttagningar i backlinjen har gjort att Malmö släppt in mer mål än önskat. Samtidigt har man näst minst insläppta mål i serien. Mot Falkenberg tror vi MFF kan hålla tätt, då vi säkerligen hittar bästa möjliga backlinje med tanke på att det är hela fem dagar till matchen efter.

Vi väljer att tro att Malmö håller nollan och därmed tror vi inte på några mål för FFF. Med det i åtanke väljer vi att placera ett bet på att Falkenberg inte gör mål. FFF under 0,5 mål spelas till fina odds hos Betsson.

Det kan bli en rejäl islossning efter senaste tidens frustrerande resultat i det inhemska spelet för MFF. Därför tror vi att de gör mål i båda halvlekarna och också vinner båda halvlekarna. MFF/MFF spelas i halvtid/fulltid där Nordicbet erbjuder fina oddset 1,81.