Hem tips Du är här

Hur du kan vinna 850 Kr på Arsenal i mötet med Manchester United

Efter förlusten mot West Ham med 2-0 är det ett pressat United som tar emot Arsenal i den sista matchen av den sjunde omgången i Premier League.

Ta chansen att vinna 850 Kr med Arsenal

Manchester united -Arsenal premier league
888Sport erbjudande giltigt till 30/9 19:00 GMT
 • Skapa spelkonto hos 888Sport via vår länk
 • Gör en insättning
 • Använd insättningskoden : 888BO
 • Lägg ditt spel
 • Vid Arsenal vinst: 850 Kr
 • Vid Manchester United vinst: 600 KR

Blir Progba målskytt? Speltips med höga odds

 • Vi tror det blir en målsnål historia när två jämna lag kommer ta ut varandra. Därför spelas under 2,5 mål hos ComeOn till 2,37 – högst odds av samtliga spelbolag med svensk licens. [PLACERA DITT SPEL]
 • Att båda lagen skulle göra mål i matchen är inte något vi tror på. Målen kommer lysa med sin frånvaro så vi spelar Nej på att båda lagen gör mål till oddset 2,55 hos Betfair. [PLACERA DITT SPEL]
 • Paul Pogba lär vara spelsugen vilket vi tror kommer synas i målprotokollet. Med Rashford skadad lär Pogba dessutom ta straffarna och United har fått flest straffar av alla lag under inledningen av Premier League. Vi spelar Pogba som målskytt till oddset 3,35 hos Unibet. [PLACERA DITT SPEL]

Minst 450 Kr i spelpotten Manchester United -Arsenal

manchester u - arsenal
Besök Betfair spelbörs

Ta del av minst 450 Kr hos Betfair Spelbörs

 1. Skapa spelkonto hos Betfair

  Följ länken och skapa ett konto hos Betfair

 2. Gör en insättning

  Sätt in 450 Kr för att ta del av Betfair spelbörs

 3. Lägg ditt bett

  Dags att spela på det lag du tror vinner

 4. Vid vinst

  Stort grattis! Dubbel lycka, ditt lag vann och vinsten finns på spelkontot

 5. Vid förlust

  Tråkigt! Dock kan du glädja dig av att Betfair sätter tillbaka 450 Kr på ditt spelkonto

United knappa favoriter hos spelbolagen

Hemmalaget är knappa favoriter men behöver prestera betydligt bättre än senast om Solskjaers mannar ska ha tre poäng på kontot när matchen är över. Arsenal har bra form med fem raka matcher utan förlust i samtliga turneringar och på de senaste två matcherna har man gjort åtta mål framåt. Så även om Manchester ses som favoriter, tror d

Pogba tillbaka – blir det succé?

Paul Pogba ska vara tillbaka i hemmalaget vilket blir ett enormt lyft för United. Den franske världsmästaren har saknats i de senaste matcherna på grund av skada och tydligast blev avsaknaden senast mot West Ham när mittfältsspelet såg direkt svagt ut. Kan han lyfta United till tre poäng eller fortsätter kräftgången för den norske tränaren?

Oddsanalys Manchester United mot Arsenal Premier League

Den sjunde omgången avslutas under måndags kväll och räkna med bra tryck på Old Trafford när de forna storrivalerna möts på Old Trafford. Även om mötet långt ifrån har samma densitet som när Ferguson och Wenger stod på tränarbänken med Roy Keane respektive Patrice Vieira som lagkaptener är det fortfarande en spännande match som kommer sätta sin prägel på säsongen.

United behöver tre poäng för att lämna mitten och närma sig CL-platserna medan Arsenal just ligger på fjärdeplatsen tre poäng före United. 

Kan bli en målsnål match – vad säger oddsen?

Även om både Arsenal har gjort många mål framåt – och släppt in femte mest bakåt – tror vi på en målfattig tillställning. United under Solskjaer gillar att ligga lågt och spela på omställningar vilket gör att vi inte direkt tror på jättemånga mål i denna match. Därför spelar vi under 2,5 mål hos ComeOn. Vi spelar också att båda lagen inte kommer göra mål till oddset 2,55 hos Betfair. 

Paul Pogba är tillbaka i United och vi tror att han är spelsugen så in i bomben. Med hans kvalitéer och fansen i ryggen tror vi på fransmannen som målskytt och spelar det hos Unibet som ger hela 3,35.