Hem tips Du är här

Expertrekarnas speltips inför Malmö Redhawks – HV71 15/8-19

SHL närmar sig med stormsteg och två av lagen som blivit tippade i mitten ställs mot varandra i en spännande träningsmatch på Malmö Arena i Sveriges tredje största stad. Malmö tog sig till kvartsfinal förra säsongen men där blev Frölunda för svåra, ett Frölunda som sedan gick och vann SM-guldet. Skåningarna ska dock vara väldigt glada om de når kvartsfinal säsongen 19/20 då de är tippade på den nedre halvan i tabellen.

HV71 däremot verkar spelbolagen tro på något mer. De är tippade sexa i tabellen vilket innebär direktplats till kvartsfinalen. Nu måste klubben från Jönköping göra en bra säsong om de ska komma sexa men med intressanta värvningar och en vilja att ta sig tillbaka till toppen borde tala för att laget kan göra en bra säsong. Förra säsongen räckte det till kvartsfinal mot Färjestad men det blev uttåg efter 3-4 i matcher.

Speltips Malmö Redhawks v- HV71

Oddsanalys Malmö Redhawks – HV71

Förra säsongen överraskade MIF de flesta genom att ta sig upp till en sjätteplats i tabellen vilket innebar direktplats i kvartsfinalen. I år har experterna återigen tippat Redhawks längre ned i tabellen och det mesta talar för att de får rätt denna gången. Inga direkt spännande nyförvärv och tapp av nyckelspelare gör att MIF ska vara glada om de undviker negativt kval. Samtidigt har de överraskat förr och vem vet om de gör det igen?

HV71 hade en tuff fjolårssäsong och uttåget mot Färjestad i kvartsfinalen var ganska väntat. Nu i år lär det bli något liknande, kvartsfinal men inte mer. Når HV kvartsfinalen är det en godkänd säsong, når smålänningarna längre än så är det succé. Skulle de däremot missa kvartsfinalen kan är det nog inte många i Jönköping som kommer hålla igen med kritiken.

Mot MIF i en träningsmatch ska det räcka till seger. Laget är bättre i alla lagdelar och vi tror de klarar av att spela en bra hockey som ska vara tillräckligt för att vinna matchen. Vi kör därför ett bet på en rak tvåa där HV71 står som vinnare av träningsmatchen.

Dessutom tror vi på en målrik tillställning. Lagens tidigare möten mot varandra talar för detta och vi tror på många mål i Malmö. Därför kör vi ett bet där vi lägger över 3,5 mål. Bra odds på det spelet finns hos Nordicbet.

Första perioden kan bli jämn. Lagen lär känna på varandra och vara rädda för att riskera något, trots att det är träningsmatch. Vi tror på X i period 1 och spelar detta hos Betsson som är huvudsponsor av SHL och därför har bra odds och flera intressanta marknader på svensk ishockey.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se