Hem tips Du är här

Speltips Malmö FF vs Mjällby – kan nykomlingarna skrälla?

Gårdagens premiär av Allsvenskan 2020 bjöd inte på några direkta skrällar med möjligtvis Elsborgs bortaseger över IFK Göteborg som något av undantaget. Ikväll är det dags för Mesta Mästarna Malmö FF att göra entré och man gör det mot en nykomling i form av Mjällby. Betfair, ett av de mest omtyckta spelbolagen i landet, har nu en kampanj på deras spelbörs som du kan prova helt gratis. Lägg ett bet på Spelbörsen för 250 kronor på Malmö FF mot Mjällby och få pengarna tillbaka om ditt bet inte sitter. För fullständiga regler och villkor besök Betfair. Vi ger dig dagens speltips på Malmö FF mo Mjällby om du fortsätter läsa.

MFF - Mjällby

Speltips Malmö FF vs Mjällby – odds hämtade från Betfair 

* Vi tror det kan bli en målrik match och väljer därför att spela över 2,5 mål till oddset 1,60

* Det känns som en stabil hemmaseger väntar, allt annat vore en rejäl sensation. Vi spelar MFF som vinnare till oddset 1,32

*  Vi tror MFF håller nollan i matchen och spelar MFF som segrare av matchen samtidigt som de håller nollan. Vi får oddset 2,15. 

Tankar och analyser inför matchen

Det är Malmö FF som är klara favoriter men samtidigt måste man se till att inte underskatta Mjällby. Nykomlingen har värvat på bra under uppehållet och är favoriterna tippade att hålla sig ovanför strecket vilket är ovanligt för en nykomling. 

För MFF:s del ska guldet bara tillbaka, allt annat vore ett rejält fiasko med tanke på den svansföring klubben har. Nu har laget en ny tränare och framförallt tidernas kanske bredaste trupp i seriens historia. Därför krävs det att danska tränaren Jon Dahl Tommasson lyckas hålla alla stjärnor nöjda. 

Vi tror att MFF visar att man är snäppet större och vinner matchen. Det känns också som en typisk match där MFF håller nollan vilket vi också spelar. Vi tror att det blir 3 eller 4-0 till MFF och spelar därför också över 2,5 mål. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se