Hem tips Du är här

Liverpool – Salzburg chans på att det blir en del mål

Liverpool som inte har vunnit en match i årets Champions League tar emot Salzburg hemma på Anfield, onsdag 2/10 kl 21:00. Vi har grävt fram de mest spelvärda marknaderna.

Tips på marknader i mötet mellan Liverpool och Salzburg

  • Vi tippar att det kommer att bli ett tidigt ledningsmål av Liverpool och det är Mané som gör det. Vi spelar hos Betsson till oddset 5.00 på att Mané gör matchens första mål. {Tryck här för att placera spelet!}
  • Även om Liverpool har spelat lite återhållsamt i sina två senaste matcher tippar vi att de kommer att fyra av kanonerna mot Salzburg i matchen. Det blir över 4.5 mål i matchen. Oddset 2.85 hämtar vi hos Unibet. {Tryck här för att placera spelet!}
  • Liverpool kommer att gå hårt åt Salzburg eftersom att de förlorade första CL-matchen borta mot Napoli. Självklart vinner Liverpool båda halvlekarna. Det är världens just nu bästa klubblag som Salzburg möter. Vi spelar hos Bet365 till oddset 2.62 på att Liverpool vinner båda halvlekarna. {Tryck här för att placera spelet!}
  • Ett målsuget Liverpool hemma i Champions League blir för tufft för Salzburg helt enkelt. Vi hittade ett fint spel på att Liverpool vinner matchen och gör över 3.5 mål hos Coolbet till oddset 2.25. {Tryck här för att placera spelet!}

Ett återhållsamt liverpool

Liverpool som just nu är världens bästa klubblag brukar vinna sina matcher med flertalet mål. Tidigare under säsongen låg målsnittet på 3 per match, men under de två senaste matcherna i Premier League har laget varit lite mer återhållsamt och dragit ner på målskyttet. Men Liverpool siktar på att vinna Premier League i år och genom att snarare säkra upp tre poäng genom att hålla i bollen och rulla runt den på egen planhalva istället för att spela det tidigare superoffensiva spelet. Champions League titeln har de redan bärgat och därmed kommer det inte betyda lika mycket om de inte vinner den i år igen.

I Champions League kommer de säkerligen att fortsätta spela lika offensivt som förut med försök att köra över motståndarna, speciellt på hemmaplan. Mot ett lag som Salzburg som gick all in på Genk och vann med 6-2 i första omgången kommer det att smälla till i båda målen.

Salzburg i toppform

Salzburg befinner sig i toppen av österrikiska ligan med en ledning på fem poäng och noll förluster på nio matcher. Laget har öst in mål och har +31 i målskillnad i ligan. Genk fick känna på hur hårt det kan svida att möta ett Salzburg i toppform när de blev totalt överkörda i första Champions League omgången med 6-2. I de tre senaste årens kvalmatcher till Champions League har laget vunnit alla sina bortamatcher, men eftersom att det är kvalspel är det en aning lättare motstånd. Förra säsongen spelade de i Europa League och tog sig hela vägen till slutspelet, men där förlorade de bortamatcherna mot Napoli och Club Brugge.

På bortaplan ute i Europa verkar laget ha en del problem med att vinna matcherna. Liverpool är en oerhört tuff motståndare att möta på Anfield, men ska bli otroligt intressant att se hur de kommer att spela mot Liverpool.

Vi tippar matchen

Salzburg spelar ett liknande spel som Liverpool, men har ett flera klasser sämre spelarmaterial. Laget har varit sjukt effektiva offensivt den här säsongen med 40 gjorda mål på bara nio ligamatcher. Även om det är i en mycket sämre liga är det ändå mer än godkänt att det resulterar i så många mål för ett såpass offensivt lag. De har även visat att de kan göra mål i Champions League med den totala utskåpningen mot Genk. Norske Håland som b.la gjorde hat-trick i den matchen är den spelaren som står ut mest av anfallarna.

Liverpools anfallstrio fortsätter att fixa trepoängarna på löpande band i Premier League, men till skillnad från förra säsongen är inte segrarna lika övertygande som förra säsongen. Spelet är lite mer hackande och har inte alls samma självklara flyt som förra säsongen. Positivt är att Alisson är tillbaka i träning. Vi tror på stor förändring när han väl står på planen igen och säkrar upp det defensiva som Adrian inte har kapaciteten att göra då Liverpool släpper in i snitt ett mål per match när han startar.

Trots att Adrian kommer att starta ska det inte påverka Liverpool från att riskera att förlora matchen. Resten av deras defensiv är såpass solid att det inte ska släppas förbi alltför många skott på mål. Van Dijk städar undan de flesta anfallen innan det ens hinner bli någon chans. Men ändå tippar vi att Salzburg kommer att göra mål. Deras offensiv är såpass kreativ att det ska räcka till åtminstone ett mål på Anfield. Liverpool kommer tillbaka starkt och visar var skåpet ska stå. Liverpool vinner med 4-1.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se