Hem tips Du är här

Speltips Liverpool-Arsenal med absolut högsta odds

I omgång 3 av årets Premier League säsong stundar mötet mellan de enda två klubbar som har 100 vinstprocent efter två spelade omgångar. Både Liverpool och Arsenal har de senaste säsongerna hängt kvar i toppen av tabellen, men Liverpools utveckling under Jurgen Klopp att etablera sig i toppen de tre senaste säsongerna där de senaste säsongen nådde andraplaceringen är kanske en större framgångssaga än Arsenals under samma tid.

I och med detta möte kommer något av de två lagens solida vinstprocent att spricka eftersom att vid ett oavgjort resultat blir det poängtapp för båda lagen med ett poäng vardera, eller om något av lagen lyckas vinna matchen betyder det serieledning. Även om det är ett såpass tidigt skede av säsongen kan det vara bekvämt att redan nu ligga i topp, så det är mycket som står på spel.

Inför matchen har 888Sport verkligen sett till att spetsa till det med ett erbjudande för alla nya svenska spelare som skapar ett konto i samband med erbjudandet. Som ny spelare får du nämligen en riktigt fin oddsboost med oddset 8.0 på Liverpool och 41.0 på Arsenal. Tidigare odds på matchen var 1.49 på Liverpool och 5.75 på Arsenal. Det innebär en rejäl höjning. Så se till att skapa ett konto inför supermötet som har stor risk att sluta med ganska höga siffror. Historiskt sett brukar sammandrabbningar mellan dessa två lag resultera i oerhört målrika tillställningar.

Oddsboost Liverpool – Arsenal

888Sport oddsboost Liverpool-Arsenal

Hur man tar del av 888Sports oddsboost inför Liverpool – Arsenal

 1. Skapa ett konto hos 888Sport

  Klicka på länken eller på bilden ovan för att skapa ett konto och ta del av erbjudandet

 2. Gör en insättning

  När du gör din första insättning hos 888Sport måste den vara på minst 100 kr

 3. Ange bonuskoden

  Kom ihåg att ange bonuskoden 888BO när du gör första insättningen

 4. Placera ditt spel

  Lägg ett singelspel med de förhöjda oddsen på att Arsenal eller Liverpool vinner med insatsen 50 kr

+18, endast nya spelare bosatta i Sverige, endast singelspel, 888sports regler och villkor gäller

Båda lagen har den offensiva kapaciteten att stänka in ett flertal mål vardera. Arsenal har stärkt sin offensiv under sommarens transferfönster med Nicholas Pepé från franska Lille, som antagligen kommer att gå in och bilda en tung anfallstrio med målmaskinerna Aubameyang och Lacazette i matchen. Liverpool har inte förstärkt sin offensiv inför säsongen, men det kommer att spela föga roll eftersom att de redan har tre tunga anfallsvapen i Mané, Salah och Firmino som även är mer samspelta denna säsong. Enda orosmolnet i Liverpool inför matchen är skadan på Allison som i första mötet för säsongen mot Norwich halkade när han gjorde en utspark.

Summering av Arsenal inför mötet

Det var över ett decennium sedan Arsenal öppnade Premier League säsongen med två raka segrar. Grymt positivt för laget och fansen såklart. Det kan vara på sin plats med en injektion av positiv fotboll med tanke på hur katastrofalt dåligt de avslutade förra årets säsong. I de avslutande omgångarna av förra årets  säsong radade förlusterna upp sig efter varandra. Det berodde till stor del på att Aaron Ramsey var skadad och inte fanns tillgänglig att städa undan på mittfältet vilket resulterade i att Arsenals svaga försvar blev tvingat till att själva ta hand om problematiken. Det var en för tung börda att hantera helt enkelt.

Det har plockats in förstärkningar i sommarens fönster för att ersätta lagkaptenen Laurent Koscielny som lämnade för Bordeaux och Aaron Ramsey som gick på free transfer till Juventus. För att ersätta de båda spelarna som besitter utmärkt defensiva kvaliteter har David Luiz från Chelsea kommit in som mittback och mittfältaren Dani Ceballos har hämtats in på ett säsongslångt lån från Real Madrid för att ersätta Aaron Ramsey. Båda spelarna är väldigt användbara offensivt, men defensivt som var Arsenals återkommande problem förra säsongen har det inte förstärkts någonting. Om inte Arsenal ska riskera att släppa in alltför många mål måste de förlita sig på att hålla bollen på offensiv planhalva för att ta poäng helt enkelt. En väldigt tuff uppgift att genomföra på Anfield.

Summering av Liverpool inför mötet

Efter Liverpools succéfyllda säsong förra året som slutade med Europas finaste fotbollstrofé för klubblag, Champions League bucklan. Premier League säsongen var så nära att även den sluta på bästa möjliga sätt, men det visade sig att Manchester City var en för svår utmanare i slutändan då City’s avslutning på säsongen var i bästa laget med fjorton raka segrar. En annan bedrift att ta med sig från förra säsongen som inte ens City lyckades med var att Liverpool inte förlorade en endaste match hemma på Anfield, och med det i tankarna är de självfallet favoriter att de kommer att hålla Anfieldfortet intakt även i mötet mot Arsenal.

Inga större nyförvärv för Liverpool inför säsongen förutom målvakten Adrian som värvades in som ersättare till Mignolet som lämnade för belgiska Club Brugge. Adrian kommer att få spendera större delen av säsongen som inhoppare till Allison, men inför mötet mot Arsenal kommer han antagligen att vara den som startar eftersom att Allison är skadad. Även om Liverpool ställer upp med Adrian i målet kommer det inte att spela någon större roll defensivt eftersom att Van Dijk finns som sista defensiva utpost att städa undan alla Arsenals attacker.

Offensivt vet vi sedan förra säsongen att Liverpool är livsfarliga och de har även visat prov på det denna säsong med sex gjorda mål på två matcher. Även om Liverpool vann sin senaste match borta mot Southampton med 1-2 var de kanske inte i sin bästa form eftersom att de bara någon dag innan det mötet hade spelat mot Chelsea i UEFA Super Cup finalen som de förövrigt vann. Inför mötet mot Arsenal däremot har de haft en hel veckas vila, så troligtvis kommer det att trilla in ett par mål mot Arsenals ihåliga försvar.