Hem tips Du är här

Kan Leicester rå på urstarka Manchester City?

Efter ett två veckors långt uppehåll är det dags för Premier League att dra igång. Denna gång väljer vi att se bort mot King Power Stadium och matchen mellan Leicester och Manchester City. ”The Blues” har sett otroligt starka ut och det ska mycket till för att ”The Foxes” Ska kunna rå på det otroliga facit man för närvarande har.

Schmeichels Styrkebesked

Leicester verkar trots sin elfteplats i ligan ha hittat formen och har i de fem senaster ligamatcherna varit obesegrade. Senaste förlusten var mot Liverpool den 23:e September. Vi ska heller inte glömma bort Kasper Schmeichels fenomenala insats som tidigare i veckan tog Danmark till VM 2018.  Matchen på lördag kommer dock bli oerhört tuff för Leicester och man kommer förmodligen backa hem och istället rikta in sig på kontringar.

comeon_black-200135-no-bgr

Citys osannolika höst

I Manchester hittar vi i dagsläget ett lag som fullkomligt kört över motståndarna med undantag för hemmamatchen mot Everton där man fick spela nästan hela andra halvlek med en man mindre på plan. I övrigt har Guardiolas mannar krossat varje motstånd. I dagsläget har man tagit 31 poäng av 33 möjliga vilket är ett besked som fansen knappast vågat drömma om.

Sen har man i truppen bland annat Sergio Aguero, Kevin De Bruyne samt David Silva som tillsammans öst in osannlika 21 poäng tillsammans på elva matcher. Ett facit som tränare Pep Guardiola bör vara nöjd med.

Man kommer till King Power Stadium på lördag med 11 rakar vinster i bagaget. Och det ska i ärlighetens namn mycket till för att Leicester ska lyckas bryta denna svit.

Matchstart lördag 16:00

Vill du spela på matchen Leicester – Manchester City eller vill du spela på någon av de andra Premier League-matcherna så rekomenderar vi dig att spela på Comeon. Just nu har Comeon ett Erbjudande där man en insättningsbouns på 100% upp till 3000 SEK.

Hämta din Bonus här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se