Hem tips Du är här

Odds och bettingtips inför Kalmar FF mot Malmö FF 1/9 -19

MFF firade avancemang till Europa League för andra året i rad under torsdagskvällen efter att ha besegrat israeliska Bnei Yehuda från Tel Aviv med totalt 4-0 över två matcher. I Europaspelet har MFF varit felfria med åtta bra insatser och det har inte varit något snack om att man skulle missa gruppspelet. I allsvenskan däremot har den stabila serieledningen från i våras försvunnit helt och Malmö har rasat ner till en fjärde plats med de tre Stockholmslagen framför sig. Förlusten mot Djurgården senast sved oerhört för ”Di Blåe” då avståndet nu är sex poäng upp till DIF när nio omgångar återstår. Malmös hopp står i att vinna mot Kalmar samtidigt som AIK vinner derby mot Djurgården, det skulle öppna upp guldstriden igen.

Mot Kalmar ställs man mot en motståndare som man inte vet var man har även om det är förre MFF-tränaren Magnus Pehrsson som rattar klubben just nu. Efter en nattsvart period var Kalmar nere på nedflyttningsplats men då tog man dubbla kryss mot Hammarby och Örebro för att sedan besegra AIK på bortaplan med 2-1. Poängen tog laget upp på säker mark men förlusten senast mot Göteborg med 4-0 spetsade till bottenstriden rejält där Kalmar bara är två poäng från negativt kval och på samma poäng som Sirius och HIF som också vill undvika de tre sista platserna.

Speltips Kalmar – MFF

Oddsanalys Kalmar – MFF

Malmö firar 80 miljoner in på banken tack vare avancemanget till Europa League men kommer man få fira SM-guld i november? Efter förlusten senast mot Djurgården har man inte avgörandet i egna händer utan är beroende av andra resultat. Samtidigt återstår det nio omgångar och 27 poäng att spela om och först av dessa är Kalmar borta.

Ett Kalmar som haft en svag säsong under tränare Magnus Pehrsson men som ryckt upp sig något på slutet. Detta för att sedan falla tillbaka till de mörka tiderna med förlust 4-0 mot IFK Göteborg. Kalmar är två poäng från negativt kval och gör tillsammans med Sirius, HIF och Falkenberg upp om att inte hamna på negativt kval. Samtidigt är avståndet till nedflyttning endast fyra poäng så Kalmar ska inte ta något för givet. Mot MFF tror vi inte man har något att sätta emot utan spelar MFF som segrare till oddset 1,86 hos Betsson.

Det lär inte bli särskilt många mål. Kalmar har en hyfsad defensiv och Malmö också. Därför spelar vi under 2,5 mål och hittar bra odds hos Unibet. Om det skulle bli mål är chansen stor att det är Traustasson som sätter dit den. Han har visat strålande form och därför lägger vi också ett bet på att han bli målskytt hos Bet365.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se