Hem tips Du är här

Inter – Napoli – Coppa Italia

Ikväll kl:20:45 är det så dags för Inter att på hemmaplan ta emot det besökande Napoli i den första matchen av dubbelmötena som avgör semifinalen av Coppa Italia.


Zlatan ställde till problem mot Inter

Inter kommer direkt från en fin vinst i det så viktiga Derby della Madonnina. Matchen spelades i helgen på söndagskvällen där det var Zlatan och hans AC Milan som tog ledningen med 0-2 efter både mål och assist av Ibrahimovic. Efter paus hände det dock något och Inter såg ut som ett helt nytt lag när de stegade in för att spela andra halvan av matchen. Conte måste ha haft ett par väl valda ord i omklädningsrummet för redan i minut 51 kom reduceringen av Brozovic och sedan rullade bollarna in från Inter för att sedan slutligen stanna på 4-2 till hemmalaget.

Betta på Coppa Italia!

Spela på Inter eller Napoli genom att klicka på knappen under!

Koulibaly tillbaka

Napoli som den här säsongen har drabbats av en enda lång uppförsbacke efter allt strul från presidenten De Laurentiis vilket resulterade i att Ancelotti slutligen fick sparken från klubben. In kom istället Gattuso som tränare vilket till en början inte var en särsklit lyckad anställning eftersom att det inte blev nån förbättring gällande resultaten. Det har dock börjat ljusna en aning nu på slutet där de i ligan vann mot Juventus b.la. Senaste matchen slutade dock i ett nederlag i hemmamatchen mot Lecce. Tillbaka i laget från en skadefrånvaro på två månader var lagets superback Koulibaly. Känns som att han behöver tid att komma tillbaka in i laget igen.

Conte måste även tänka på Scudetton

För Inter väntar det en otroligt viktig match i helgen när de möter Lazio i Rom som bara är ett poäng efter Juve och Inter på 53 poäng. Tre lag som slåss om Scudetton och det kan bli en otroligt intressant vår i Serie A. Det är även det som Conte prioriterar och därför är chansen stor att han vilar spelare som Lukaku här. Istället kommer Lautaro Martinez att användas, vilket är ett mer än väl fullgott substitut.

Nu när Koulibaly är tillbaka för andra matchen i rad för Napoli lär han sy ihop försvaret, men det kommer inte att räcka då Conte har sett till att ha en tillräckligt bred trupp för att slänga in flertalet offensiva hot för att luckra upp det täta försvaret. Vi tippar att det slutar runt 1, 2-0 för Inter.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se