Hem tips Du är här

Spelvärda odds i mötet mellan Inter – Lazio 25/9

Efter helgens Derby della Madonnina kommer nästa stora motståndare för Inter. Redan nu på onsdag 25/9 kl:21.00 spelas matchen mot Lazio på San Siro. Lazio har haft en tveksam inledning på säsongen med bara fyra ihopspelade poäng på tre matcher. Men trots en svag säsongsinledning borde Lazio se framemot matchen mot Inter med tanke på de positiva resultat de senaste matcherna mot Inter har resulterat i.

Heta marknader att spela på i matchen

Lazios form

Inte en allt för övertygande start för Lazio. Det började riktigt bra i ligapremiären mot Sampdoria borta i den starka segern med 0-3 som även fick igång Immobile’s målskytte direkt när han svarade med 2 mål. Näst på tur var Romderbyt där slutsiffrorna 1-1 är ett godkänt resultat med tanke på motståndet och att det var ett derby. Om Lazio ska klättra i tabellen är bortamatcher mot Spal något man måste vinna. Väldigt svag insats när de förlorade med 2-1 borta.

Ett styrkebesked för klubben är att Sergej Milinkovic-Savic stannade kvar i klubben då flera klubbar var och ryckte i honom under sommaren. Mycket av Lazios spel i matchen mot Inter kommer att hänga på hur bra han presterar eftersom att det är han som är den kreativa kraften i laget. Alla i laget förväntar sig att det är han som håller i bollen och slår de avgörande passningarna.

Inters form

Med det spelarmaterialet Inter har idag och Conte som tränare är det inte så konstigt att de tippas placera sig i toppen av tabellen. Till och med scudetton är inom räckhåll. Juventus är den stora favoriten till att ta hem scudetton, men kan Inter fortsätta flyga på samma sätt som de har gjort i inledningen kan de fortsätta vara en seriös utmanare till ligatiteln. Inter har tagit full poäng hittills och Juventus har haft problem när Chiellini är skadad. De Ligt har inte hittat hem riktigt ännu och Bonucci är inte lika bra utan Chiellini. Det kommer att bli en intressantare säsong i Serie A än på många år.

Immobile bättre säsongsinledning än Lukaku

Ciro Immobiles inledning på säsongen har varit av allra högsta klass. När det pratas om Lazio är det oftast Milinkovic-Savic som nämns vilket är förståeligt. Men om inte Immobile fungerar i Lazio så blir det väldigt tomt framåt. När Savic styr spelet på mittfältet och slår de precisa passningarna är det någon som måste avsluta också. Immobile har gjort tre mål på tre matcher och ligger tvåa i skytteligan. Om han fortsätter på det här sättet kan det bli en rolig säsong för Lazio. Med hans förmåga att hålla i bollen och dribbla fram till avgörande lägen är det alltid ett nöje att se honom spela.

Inters lån Stefano Sensi har fått en perfekt start

Bland de alla de stora redan etablerade världspelarna som har kommit in i Inter den här säsongen. Tänker då främst på Lukaku, Sanchez och Godin glöms Stefano Sensi lätt bort. Med två mål på tre matcher är han uppe på samma siffror som Lukaku, från mittfältet. Tippar att Conte har hittat en riktig guldklimp som kommer att vara avgörande för hur Inter presterar under säsongen. Detta är Sensi’s stora chans att få gå till en större klubb, så om han presterar väl i Inter under säsongen förhandlar Conte säkert till sig en affär att köpa honom.

Senaste fem mötena mellan Inter och Lazio

I dessa duster mellan Rom och Milano klubbarna Inter och Lazio har de fem senaste mötena slutat med två vinster vardera och en oavgjord match. Senaste gången lagen möttes var på San Siro där Inter fick se sig besegrade med 0-1. Även mötet innan spelades på San Siro i Coppa Italia där Lazio vann med 1-2. Inter har gjort tvärtom och vunnit de två föregående matcherna i Rom. Vi tippar att Inters fina form fortsätter att hålla i sig även i detta mötet. Inter vinner matchen med 2-1 och bryter Lazios vinstsvit på San Siro.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se