Hem tips Du är här

Speltips med högst odds Örebro vs Ässät Pori

SHL är här väldigt snart och Örebro har valt att ladda upp mot finskt motstånd när Ässät Pori kommer på besök till Närke. Den finska klubben är långt ifrån något topplag i Finland och Örebro ska inte ha några som helst problem att vinna matchen om de presterar någorlunda på maximal nivå. Det finska laget avslutade förra säsongen med att förlora 10 av de 11 avslutande matcherna, och något slutspel fanns inte på kartan.

I år verkar det inte bli mycket bättre för Ässät som enligt spelbolagen är tippade 11:a i den finska ligan. Samtidigt verkar det inte bli en mycket roligare säsong för Örebro som är tippade näst sist i SHL. Bara Oskarshamn har högre odds på att vinna ligan vilket säger en del om var Örebro står just nu i hockeyns värld. Hur som helst blir det en intressant match i Örebros rink när båda lagens spelare vill visa att de ska ha en plats i respektive lag när säsongen går igång.

Speltips Örebro vs Ässät Pori

Oddsanalys Örebro vs Ässät Pori

När två bottenlag ställs mot varandra brukar det inte bli någon sprudlande hockey direkt. Örebro är inget lag som kommer vara med och slåss om SM-guldet, snarare tvärtom. Om de klarar sig kvar i serien kommer de vara nöjda men ett uttåg vore en rejäl missräkning med tanke på att laget har en bättre spelartrupp än Oskarshamn som är tippade sist i tabellen.

Ässät från Finland har en någon starkare plats i finaska hockeyligan även om man långt ifrån är något topplag. En elfte plats tror spelbolagen att det blir för klubben vilket är bättre än vad Örebro är tippade i Sverige. Samtidigt är SHL en starkare liga och Örebro har fördel av hemmais. Dessutom har Örebro sett hyfsade ut i träningsmatcherna inför säsongsstarten med två raka segrar mot Linköping och Karlskoga. Vi tror tredje vinsten kommer mot Ässät och spelar därför Örebro som vinnare.

Med tanke på lagens resultat senaste tiden verkar defensiven inte vara som den borde. Det kan innebära att det blir mycket mål i matchen. Med detta i åtanke sports betting mässigt väljer vi att spela över 3,5 mål i matchen mellan Örebro och Ässät Pori. Unibet har som vanligt bra odds på de svenska lagen i ishockey. Däremot kan Ässät mycket väl göra första målet och därför lägger vi en liten slant på detta men tror ändå Örebro vinner matchen till slut.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se