Hem tips Du är här

Speltips om helgens match mellan Hammarby och Helsingborgs IF 11/8 -19

Återigen ska en allsvensk match spelas på plast och återigen kommer Hammarby vinna när det spelas fotboll på plast. Faktum är att laget är helt sjuka på konstgräs samtidigt som de är helt värdelösa på riktigt gräs. Nu har de tur att Sverige har så många plastlag att de endast behöver spela sex gräsmatcher per säsong, hade alla andra lag haft gräs hade Bajen åkt ur serien möjligtvis. Hittills har Hammarby fyra förluster och ni kan nog gissa vilket underlag som de spelat på vid de matcherna. Senast mot krislaget Kalmar, som har sämre form än något annat lag, tappade laget 2-0-ledning till 2-2 och det syntes att det var orken som tröt i det ”tunga” gräset.

Nu ska de möta ett gräslag fast hemma på plasten och balkongmattan som omger Tele2. Därför kan ni räkna med hemmaseger och en hel del mål när Hammarby fortsätter att jaga vinster för att haka på toppen. Senaste mötet spelades på gräs mellan lagen så då var det givet att Helsingborg vann. Den här matchen vinner Bajen, det tror vi verkligen.

Speltips Hammarby – Helsingborgs IF

Oddsanalys HaiF – HeIF

Hammarby är som sagt sinnessjukt bra på plast och nu ska de spela på hemmaplan och då är de givetvis favoriter. De kan ta sin femte seger på sex matcher men samtidigt var målet åtta raka vinster när lagen idel har mött på pappret sämre lag. Nu blev det inte så men seger för Bajen innebär att de är med i toppstriden och Europaplatserna i allra högsta grad. Med tanke på att de möter HeIF och spelar på plast kan det bara sluta på ett sätt. Därför spelar vi Hammarby som segrare och hittar fina odds hos Bet365.

HeIF däremot har inte särskilt mycket att jubla över. När Henrik Larsson tog över efter uppehållet började det bra med två segrar och tre matcher utan förlust på sina tre första matcher. Därefter har det blivit två raka förluster följt av ett kryss mot bottenkonkurrenten Falkenberg. Ska HeIF ta sig uppåt på säkrare mark behöver de börja vinna mera men borta mot Bajen blir inte lätt. Vi tror faktiskt att Bajen vinner enkelt och gör en hel del mål dessutom. Därför tror vi totalt på över 3,5 mål och 2,43 hos Unibet känns givet. Vi tror också Muamer Tankovic gör mål men att Khalili inte gör mål. Två bets läggs på dessa marknader också.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se