Hem tips Du är här

Haaland kan ge dig 350 kr! Läs vidare

Det norska superlöftet Haaland är målsugen inför söndagens möte mot jumbon 07 Paderborn. Trots att oddsen egentligen ligger på 1,50 på norrmannen som målskytt har 888sport boostat upp oddsen rejält till hela 7,00 pengarna. Satsar du 50 kr så har du 350 kr! Erbjudandet gäller för nya kunder som registrerar ett konto med bonuskoden 888BO. Ta del av kampanjen idag hos det omtyckta spelbolaget.

Så här tar du del av erbjudandet

* Registrera ett konto hos 888sport

* Använd koden 888BO i samband med din första insättning

* Satsa 50 kronor på Haaland som målskytt mot 07 Paderborn

* Få 7,00 i odds istället för 1,50 som tidigare

Regler och villkor gäller, plus 18, endast nya kunder, bosatta i Sverige

Dortmund och Haaland har revansch att utkräva

I tisdagens möte mot serieledaren Bayern hade Dortmund chansen att minska avståndet till en poäng gentemot rivalen. Efter matchen stod det istället klart att avståndet ökat till sju poäng och nu ser det ut som att ligatiteln är körd för de gulsvarta. Däremot bör laget klara av att vinna mot jumbon Paderporn som har en horribel form. Allt annat än seger för Dortmund vore ett gigantiskt fiasko och bakom Bayern är det jämnt i toppstriden. Därför behöver Dortmund studsa tillbaka med en seger.

Haalands succé i Tyskland

Haaland kom till klubben i januarifönstret och har gjort stor succé sedan ankomsten. I första matchen efter uppehållet tog det 29 minuter innan underbarnet gjort mål. Därefter har det blivit två mållösa matcher men nu tror vi att den norske anfallaren hittar målet igen. Betta på detta till boostade odds hos 888sport. 

Speltips 07 Paderborn vs Borussia Dortmund med odds från 888sport

  • Vi tror på en målglad tillställning och spelar över 3,5 mål till oddset 2,10
  • Ett revanschsuget Dortmunds överlägsenhet kommer visa sig mot jumbon. Vi spelar att Dortmund vinner båda halvlekarna till oddset 2,65
  • Vi lägger också ett bet på Dortmund som segrare av matchen. Vi får oddset 1,30 på detta spel.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se