Hem tips Du är här

Trycker Färjestad ner HV71 i tabellen?

HV71 tar på lördag 12/10 kl 15:15 emot Färjestad i en match som kan komma att bli en fight om fjärdeplatsen.

Skapa ditt konto hos 888Sport enkelt i dessa steg!

 1. Skapa ett konto för att ta del av det grymma erbjudandet

  Bara att trycka på denna länk eller så trycker du på bilden ovanför så kommer du direkt till erbjudandet.

 2. Nu gör du din första insättning

  För att ta del av erbjudandet är minsta insättning 100 kr.

 3. Ange bonuskoden

  Dags att skriva in bonuskoden 888BO när du gör insättningen.

 4. Lägg ditt bet

  Med högsta insatsen 50 kr lägger du ditt bet på HV71 eller Färjestad.

  Regler: +18, Nya spelare, Bosatt i Sverige ,Endast singel bet, 888Sport regler och villkor gäller

Tips på intressanta marknader att spela på i matchen

 • Färjestad är på hugget och har sprutat in mål i deras senaste tre matcher. I de senaste tre matcherna har de gjort över 3.5 mål med en del sjuka resultat som när de mötte Oskarshamn hemma och vann med 12-0. Vi tippar att målformen håller i sig mot HV. Spelet på att Färjestad gör över 3.5 mål hämtar vi hos unibet till oddset 3.95. {Gå här för att lägga spelet!}
 • Mot ett ojämnt HV som spelar på hemmaplan vilket inte kommer att hjälpa dem mot Färjestad som går från klarhet till klarhet i varje match tippar vi vinsten till Färjestad. Trots tabellen där det bara skiljer ett poäng mellan lagen, men där vi ser Färjestad som ett mycket bättre lag får vi oddset 2.95 hos Betsson. {Gå här för att lägga spelet!}
 • Vi tippar att Färjestads Marcus Nilsson gör mål eller assist i matchen. Han ligger för tillfället på 14 poäng och leder poängligan. Vi hämtar spelet hos NordicBet till oddset 1.60. Ett spel som känns oerhört troligt att det går in. {Gå här för att lägga spelet!}
 • Brukar resultera i höga resultat när dessa två lag möts. På de fem senaste mötena har fyra matcher slutat med över 4.5 mål. Spelet på att det blir över 4.5 mål hämtar vi hos 888Sport till oddset 1.70. {Gå här för att lägga spelet!}

HV’s ojämna form

HV har trots sin väldigt märkliga form spelat till sig en åttondeplats i tabellen. Med idel spretiga resultat är det extremt svårt att veta var man har laget den här säsongen. I de tre senaste matcherna har de fått någorlunda ordning på sitt spel och tagit tre raka segrar, där en av dem var mot Oskarshamn borta när de vann på övertid med 2-3. De tre senaste segrarna har kommit mot lag som befinner sig på den nedre delen av tabellen som Brynäs och Linköping. Vad vi har sett av HV såhär långt in på säsongen är att de haft det betydligt svårare mot bättre motstånd.

Laget har en ganska jämn poängfördelning där ingen av spelarna sticker ut. De båda backarna Markus Lauridsen och Eric Martinsson har varit stabila i sin levererans av poäng sett till den position de innehar. Lauridsen är med sina 5 ihopspelade poäng med i toppen av de interna poängligan. Snäppet efter med en poäng mindre ligger Martinsson. Av lagets forwards som har spelat ihop 5 poäng hittar vi Anthony Camara och Joakim Andersson. Efter dessa spelare är det tunnare sett till poäng. En spelare som de borde få ut mer av är nyförvärvet Camara som kommer från en fin säsong i tyska ligan.

Färjestad med en stabil klättring i tabellen

Med tre raka vinster(om vi inte räknar med nederlaget med 2-1 borta mot Munchen i CL) har Färjestad kommit igång på allvar i årets säsong. Med sig in i matchen borta mot HV har de i bakhuvudet säsongens största kross när de vann med helt sinnessjuka 12-0 på hemmaplan mot Oskarshamn. Nästa lag på tur efter den demoleringen att besöka Löfbergs Arena var Leksand som stapplade in på skakiga ben, men lyckades bjuda på bra motstånd i derbyt. Matchen slutade 6-4 till Färjestad och med den segern gick de upp på fjärdeplats på samma poäng som Örebro och Djurgården.

Färjestad innehar ligans kanske starkaste trupp där både Marcus Nilsson och Michael Lindqvist har intagit övre delen av tabellen och troligen även cementerat sig där. Förutom dessa två toppresterande forwards sitter laget på massor av potential med spelare som Per Åslund, Victor Ejdsell, Jesper Olofsson och Johan Ryno. Alla dessa spelare ligger på runt 7 poäng, det är vad vissa lags bästa spelare i SHL har presterat som bäst den här säsongen. Backbesättningen är inte heller illa då vi hittar flera pålitliga poängspelare som Jonathon Blum, Lucas Ekestahl Jonsson och Linus Arnesson.

Med en såpass stark uppsättning av spelare som är i full färd med att producera poäng kommer även laget att fortsätta klättra.

Överkörning av Färjestad?

Lagen möttes i förra årets kvartsfinal senast. Efter en oerhört jämn matcherie (4-3 till Färjestad i matcher) kunde det ha gått endera håll. Men i den matchserien var det slutligen Färjestad som tragglade sig vidare och var det starkare laget. Framförallt var det två klara bortavinster som tog dem vidare. Färjestad är även det laget som kanske har imponerat mest under de senaste omgångarna och fått upp ångan rejält. Vi tippar att i bara farten tar de med sig HV på listan över de besegrade lagen under deras fina segertåg som ångar på dem uppåt i tabellen.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se