Hem tips Du är här

Superodds på Spurs-Saints – Vinn 400 SEK på Tottenham!

FA-cupens fjärde runda där Tottenham Hotspur hemma på Tottenham Hotspur Stadium tar emot gästande Southampton för omspel i FA-cupen onsdag kväll 5/2 med avspark 20:45

Oerhört fint erbjudande för nya spelare!

Spurs tre poäng mot City i helgen

Äntligen släppte det för Tottenham i helgen hemma mot det gästande City. De gjorde det även helt rättvist och laget såg riktigt stabilt ut defensivt där vi fick se Aurier göra några fina defensiva ingripanden, vilket har varit sällsynt under hans tid i Tottenham och det var därför det var så anmärkningsvärt. Segern var Londonlagets andra raka på hemmaplan i Premier League och om man ser till alla de matcher de spelat de fem senaste har de inte förlorat en enda, det är dock med väldigt blandat motstånd eftersom att de har mött Championshiplaget Middlesbrough i en av matcherna.

Son – Citydödare

För att återgå till segern mot City såg det oerhört lovande ut för Mourinhos nyförvärv där Bergwijn på volley gjorde ett riktigt drömmål, men det var Tottenhamveteranen Son Heung-Min som fastställde slutresultatet med sitt 2-0 mål och Son har kommit att bli en riktig Citydödare då han öst in mål mot Guardiola och co under de senaste säsongerna. Nu är det dock något helt annat som väntar Spurs då de måste ställa om till omspel i FA-cupens fjärde runda mot ett Southampton som för närvarande är ett av ligans formstarkaste lag med fem vinster på de åtta senaste.

Spela på FA-cupen!

Klicka på knappen för fina odds!

Saints gjorde en strålande första halvlek mot Liverpool!

Southampton gjorde en strålande första halvlek mot Liverpool på Anfield i helgen och var stundtals det bättre laget i matchen. Men det spelar inte så stor roll när det är Klopps Liverpool som står på andra sidan av planhalvan eftersom att de kan om de bara vill lägga in den där extra växeln för att springa sönder sina motståndare. Det var precis vad de gjorde i andra halvlek och Southampton kunde inte hänga på. Det slutade med resultatet 4-0 till The Reds. Kan Southampton göra en lika stark första halvlek som mot Liverpool kan Tottenham få det tufft.

Son kan vara skillnaden mellan vinst och förlust

Det är svårt att veta med Tottenham Hotspur om de på allvar är på gång efter vinsten mot City eller om det bara var en tillfällighet. Det såg minst sagt stabilt ut över hela planen och kanske är det nu Mourinho satte sin taktik rätt? Om de fortsätter att vara lika stabila bakåt som de var mot Pep och co ska de utan några större problem ta segern här. Med en speedkula som Son när han sticker iväg kan han dribbla sig igenom det mesta och även avsluta själv vilket han gjort otaliga gånger förut och det är därför vi tippar segern till Spurs.