Hem tips Du är här

Europa League Final 29 Maj| Arsenal – Chelsea| Exklusivt erbjudande

Arsenal och Chelsea ställs mot varandra i en helengelsk final i Baku, Azerbadjan. Det vankas final i Europa League och det blir ett hett London-derby där Arsenal är laget som har mest att vinna, då en seger ger direktplats till Champions League nästa år. Chelsea har som ligafyra redan säkrat platsen i turneringen men tränare Sarris mannar vill självklart fortsatt vinna matchen för att kunna bärga hem ytterligare en tung Europeisk titel till Stamford Bridge. Avspark för 2019 års Europa League Final är 21:00.

888sports exklusiva kampanj Chelsea – Arsenal

Spelbolaget 888sport erbjuder boostade odds på båda lagen Europa League-finalen mellan Chelsea och Arsenal. Oddsen på Chelsea ligger på 12.0 medan seger på Arsenal går att spela till 17.0 gånger insatsen. Högsta insats är 50 kronor på kampanjen.

Bonuskod 888BO

888 oddsboost Arsenal Chelsea EL FinalErbjudandet giltigt till 29/5 19:00 GMT

 

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

* Skapa ett spelkonto hos 888sport

* Gör en insättning med bonuskoden: 888BO

* Maximal insats 50 kronor

* Få boostade odds på antingen Chelsea (12.0) eller Arsenal (17.0)

Vem vinner den åtråvärda finalen?

Enligt oddsen är Chelsea favoriter men mycket talar för att det kan bli en jämn match mellan de två Londonlagen. Chelsea vann finalen 2012/13 och har imponerat i  vägen till Baku 2019. De har inte förlorat en match i turneringen på vägen till finalen trots 14 försök, vilket är nytt rekord för Europa League.

Arsenal har inte kunnat visa upp exakt samma lysande form men går också in med stort självförtroende till finalen. På de fyra senaste matcherna är laget obesegrade och “Gunners” har också vetskapen att man vann det senaste interna mötet med Chelsea i januari där matchen slutade 2-0. Trots det är Chelsea favoriter i mötet mot Arsenal i Baku.

UEFA har fått kritik

Organisationen bakom turneringen, UEFA, har fått mycket kritik inför finalen. Anledning är att Henrikh Mkhitaryan inte kommer till spel på grund av att matchen spelas i Azerbadjan. Då stjärnspelaren är från Armenien – som ligger i konflikt med värdlandet, kan Mkhitaryans säkerhet inte garanteras i landet och därmed återfinns han inte i truppen som rest till Baku.

Trots avsaknaden av armeniern, lagets tredje bäste målskytt under säsongen, har Arsenal ett lag som kan hota. Bland annat hittas Pierre-Emerick Aubameyang som svarat för hela 22 mål under säsongen samt Lacazette som gjort 13 mål. Kan de få ytor mot Chelsea kan de skaka favoriten. I Chelsea kan det mycket väl vara sista matchen för storstjärnan Eden Hazard som ryktas vilja lämna klubben. Isåfall har han chansen att få kamma hem ytterligare en tung titel till sitt Chelsea.

[casino typ=top3 style=hannes ids=83,4019]

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se