Hem tips Du är här

ESL PRO LEAUGE – Odds & Tips på veckans matcher

Mousesports vs TyLoo

Två lag som är i starkt behov av seger är Mousesports och TyLoo som drabbar samman under onsdagen. TyLoo har förlorat tre av tre matcher medan mousesports i dagsläget vunnit en och förlorat en. Det är världsfyran mouesports som är klar favorit enligt oddsen men en rak seger har inte direkt något spelvärde då det ger oddset 1,06. Vi väljer därför att köra med karthandikapp istället för att få upp oddsen på mouesports som vi tror vinner matchen relativt komfortabelt.

Speltips: Karthandiakpp mousports -1,5 till oddset 1,34 hos Unibet

G2 vs Virtus.pro

G2 har inlett strålande och vunnit sina två första matcher i ESL Pro League när såväl TyLoo som FaZe Clan avfärdats utan några större problem. Nu ställs man mot Virtus.pro och om G2 har en bra dag ska de inte ha några problem att vinna denna match vilket oddsen också visar. Det ser ut att bli OG och G2 som gör upp om segern i Grupp C och G2 ska bara plocka segern mot Virtus.pro som förlorade mot FaZe Clan i sin första match. Virtus.pro har haft en tung formkurva med fem raka förluster och vi tror att G2 fixar segern.

Speltips: Vi spelar G2 som segrare till oddset 1,29 hos ComeOn

Evil Geniuses vs FURIA

FURIA är just nu det enda obesegrade laget i grupp D men man är långt ifrån favorit inför mötet mot Evil Geniuses. Det brasilianska laget har slagit såväl Team Liquid som MIBR med 2-1 under ESL Pro hittills. För Evil Geniuses har det blivit en seger och en förlust men laget är ändå klar favorit mot FURIA. Det amerikansk-kanadensiska laget ligger fyra placeringar bättre på världsrankingen och vann komfortabelt när lagen möttes i oktober. Nu tror vi att Evil Geniuses visar vilka genier de är och vinner matchen mot FURIA.

Speltips: Evil Geniuses vinner mot FURIA till oddset 1,41 hos Betsson 

Virtus.pro vs OG

OG har inlett strålande med två segrar samtidigt som Virtus.pro inledde med förlust. Därför är det föga förvånande att det är OG som är favorit inför torsdagens möte. Virtus.pro har endast vunnit en match på sina tolv senaste försök och det ser inte ut att gå mot ljusare tider för Virtus.pro direkt. Oddsen säger att det kan bli relativt jämnt men det finns ändå en klar fördel till OG som vi tror klarar av att vinna matchen.

Speltips: OG vinner mot Virtus.pro till oddset 1,77 hos Bethard.

FURIA vs Swole Patrol

FURIA har inlett strålande med två raka segrar medan Swole Patrol inte haft det lika lätt och förlorat två av sina tre inledande matcher. När lagen möttes i oktober förra året fick tittarna se det brasilianska laget vinna komfortabelt. Enligt oddsen blir det återigen en komfortabel seger för FURIA som har sett vassa ut under ESL Pro 2020. Kan de fortsätta plocka segrar ser det ut som att de kan vinna grupp D och ta sig till andra rundan. Det vore en oerhörd bedrift för världselvan.

Speltips: FURIA vinner över Swole Patrol till oddset 1,30 hos Bet365

Evil Geniuses vs MIBR

Två lag som haft det tufft i grupp D är Evil Geniuses och MIBR. Evil Geniuses lyckades visserligen vinna mot Swole Patrol men hade dessförinnan förlorat mot 100 thieves. MIBR i sin tur inledde med att förlora mot FURIA. Nu är det återigen ett brasilianskt lag som står för motståndet men skillnaden är att Evil Geniuses kliver in i matchen som relativt klara favoriter. Om de spelar på topp ska det inte ha några problem att besegra MIBR, rankade 24 i världen medan Evil Geniuses hittas på en sjunde plats på samma ranking.

Speltips: Evil Geniuses vinner till oddset 1,30 hos Nordicbet

ESL PRO LEAUGE

LÄGG DITT SPEL HOS NORDICBET