Hem tips Du är här

ESL Pro League – Fredagens matcher med speltips

ESL Pro League-kvalet fortsätter och fredagen bjuder på tre mycket spännande matcher som vi sätter tänderna i. Europas kval har pågått ett tag där vi fått se giganter som Astralis , NiP och NaVi briljera. Fredagens matcher gäller ESL Pro League (värld) och bra odds på samtliga matcher hittas hos Pixel.bet.  

ODDSA PÅ ESL PRO LEAGUE

Pixel bet logotyp

Pixel.bet bäst på E-sport som CS:GO

Pixel.bet är sidan som varmt rekommenderas för den som vill ha bästa odds på E-sport. Få spelbolag – om ens något – har samma gedigna utbud och odds på CS:GO och annan elektronisk sport. Spelbolaget är också sidan där vi hämtat alla odds från i våra speltips på fredagens matcher. 

OG vs TyLoo

OG är favoriter i den första av fredagens matcher. Klockan 14:00 drar det igång där det mixade laget OG ställs mot TyLoo. OG består av spelare från Frankrike, Danmark, Finland, Förenade Arabemiraten och Storbritannien medan TyLoo har tre kineser, en från Hong Kong och en från Sydkorea. 

Det är OG – rankade 19 i världen – som är favorit mot TyLoo som har plats 29 på världsrankingen. TyLoo har inte haft någon vidare form de senaste månaderna. Senaste segern kom i november och sedan dess har TyLoo visat upp sju raka förluster och endast två vunna kartor på dessa matcher. OG har något bättre form med tre vinster på de sju senaste matcherna.

Speltips: Vi tror att OG vinner mot TyLoo till oddset 1,27

Evil Geniuses vs 100 Thieves

Den matchen som förväntas bli jämnast under fredagen är den mellan Evil Geniuses och 100 thieves, rankade åtta och nia i världen. Evil Geniuses är knappa favoriter och det återstår att se om stanislaw från Kanada, tarik, Brehze och Ethan från USA och CeRq från Bulgarien håller för favoritskapet. 100 Thieves med fyra spelare från Australien och jkaem från Norge vill dock annorlunda men frågan är om de räcker till i denna matchen?! 

Lagen har mötts tre gånger tidigare där Evil Geniuses vunnit vid två tillfällen. Senast vid IEM i Polen var det dock 100 Thieves som var snäppet vassare när de vann en jämn match med 2-1. Vi tror återigen på en jämn match men håller Evil Genisues som favoriter precis som spelbolagen.

Speltips: Evil Geniuses vinner matchen mot 100 Thieves till oddset 1,68.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se