Hem tips Du är här

ESL PRO League – Odds, Tips, Live stream

ESL PRO League fortsätter med dunder och brak och veckan får bästa möjliga start med tre tunga matcher på programmet. Höjdpunkten kan mycket väl bli den spännande drabbningen mellan Astralis och Fnatic men det finns betydligt mer att se fram emot än så. Vi tar dig igenom måndagens matcher inklusive de högsta oddsen och speltips på varje match.

ESL PRO League

betsson

Astralis vs Fnatic – Speltips med högsta odds

Oddsanalys och tankar om matchen

Danska Astralis inledde ESL PRO med att överraskande förlora mot NiP. Sedan dess har formkurvan varit spikrak och man har vunnit fyra av fyra matcher utan några större problem. Om danskarna har en bra dag finns det ingenting som stoppar dem även om Fnatic också gjort det bra under ESL PRO League och vunnit samtliga matcher förutom den mot världsettan NaVi. De 16 senaste interna mötena har slutat med 15 segrar till Astralis.

Därför finns det egentligen ingenting som talar för att Astralis inte skulle plocka hem denna segern. Allt annat vore en rejäl missräkning för den forne världsettan som har siktet inställt på att ta tillbaka titeln som världens bästa lag. 

NaVi vs OG – Speltips med högsta odds

Oddsanalys och tankar inför matchen

Världsettan NaVi inledde med två förluster i ESL PRO League men sedan dess har man studsat tillbaka på bästa möjliga sätt. Tre raka segrar mot forZe, compLexity Gaming och Fnatic gör att man är tillbaka på banan inför andra rundan där man gör upp med fem andra lag om platsen som mästare.

Om NaVi presterar som man gjort de senaste matcherna ska de inte vara något problem mot ett lag som OG. Visserligen har OG gjort det relativt bra men deras grupp har varit betydligt enklare. Ändå har det blivit förlust mot såväl FaZe Clan och Virtus.pro. 

Därför är det inte särskilt konstigt att NaVi är favoriter i denna match vilket oddsen också visar. Lagen ställdes mot varandra för första gången i historien på ICE i Storbritannien och då vann NaVi komfortabelt med 2-0.

FaZe Clan vs mousesports – speltips med högsta odds

Oddsanalys och tankar inför matchen

Världsfyran mousesports har haft det lätt mot FaZe Clan de senaste matcherna och kan visa upp en segerrad på sju segrar på de åtta senaste försöken när lagen ställts mot varandra. Laget ligger också fyra på världsrankingen till skillnad från FaZe Clan som först hittas på tionde plats. 

Vi tror därför att det blir en seger för mousesports men att den kan sitta långt inne. Vi väljer hur som helst att spela mousesports som segrare i ett av våra bets. Men eftersom vi tror det blir jämnt kan FaZe Clan mycket väl plocka en karta också vilket varit fallet i alla matcher under ESL PRO. Därför spelar vi över 2,5 kartor tillägg.

Live streama ESL PRO League och Esport

Hos svenska betting sidan Unibet kan man streama mängder av Esport matcher. Skapa ett spelkonto idag och börja oddsa på E-sport och live streama.

  • Ska spelkonto hos Unibet via länken här
  • Gör en insättning
  • Leta fram E-sport
  • Börja streama

Live streama

ESL PRO League i bästa kvalité

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se