Hem tips Du är här

USA går in i ESL Pro League

Kvalet till andra rundan i ESL Pro League fortsätter och det är dags för Nordamerika och övriga världen att sätta igång tävlingen.


Hittills har det enbart gått att följa de europeiska lagen i ESL Pro men nu är det äntligen dags för övriga världen att hoppa på tåget. Matchen mellan Faze Clan mot Tyloo kan bli riktigt häftig men det finns mycket annat att se fram emot. Det nordamerikanska kvalet består av fem lag och det samma gäller gruppen ”världen”. Endast vinnaren tar sig till Andra rundan medan tvåan och trean kvalificerar sig för ESL Pro League Season 11. Därför är det givetvis viktigt med en bra start!

Spela på ESL Pro!

Klicka för fina odds på torsdagsmatcherna

Alla odds i denna artikel är hämtade från Pixel.bet. Spelbolaget har gjort sig ett namn i E-sports-branschen och är otroligt uppskattade av de som bettar på E-sport. Lägg dina bets på torsdagens ESL Pro League för grymma odds på samtliga matcher,. 

Faze Clan vs Tyloo

Vilken match vi får mellan två lag som känner varandra ytterst väl. De senaste två åren har lagen ställts mot varandra hela fem gånger. Den gemensamma nämnaren är att Faze Clan har vunnit samtliga fem matcher. Endast vid två tillfällen har man tappat en karta och inför lagens premiär i årets ESL Pro League är det Faze Clan som har det stora favoritskapet vilket oddsen också visar. Med så låga odds som 1,08 ska det bara kunna sluta på ett sätt och det är givetvis att Faze Clan vinner. Eftersom det inte finns ett spelvärde i 1,08 tänker vi annorlunda och spelar handikapp.


100 thieves vs Swole Patrol

En spännande match blir den mellan 100 thieves mot Swole Patrol. Lagen har faktiskt aldrig mött varandra tidigare och det blir därför intressant att se hur starka lagen är. 100 thieves är stora favoriter och tar vi oss en titt på motståndarens form är det inte särskilt konstigt. På 12 matcher sedan mars 2018 har Swole Patrol förlorat samtliga, utan att plocka en enda karta. Det gör att inte särskilt mycket talar för att det skulle bli annorlunda den här gången. 100 thieves förlorade visserligen senast mot Fnatic men hade innan dess tre raka segrar, mot bra motstånd dessutom. Därför tror vi att de blir för starka för Swole Patrol vilket oddsen också bevisar.


Team Liquid vs Mibr

Två lag som blandat och gett på senaste tiden är Team Liquid och Mibr. De förstnämnda är klara favoriter i matchen och det finns givetvis en anledning till detta. Lagen har vunnit de tre senaste interna mötena. De här lagen känner varandra utan och innan då de ställts mot varandra hela 15 gånger sedan juli 2018. Det har inneburit tio segrar till Team Liquid medan Mibr vunnit fem gånger. Formen talar också för Liquid. Även om de förlorat två matcher i rad har de vunnit sex av sina elva senaste. Det kan jämföras med Mibr som har tre segrar på sina tolv senaste matcher. Vi tror att Team Liquid helt enkelt är för starka i denna match.