Hem tips Du är här

ESL One Los Angeles Dota 2

Det fortsätter att vara spännande i årets upplaga av ESL One i Los Angeles för Dota 2. Under tisdagen är det fyra matcher som ska avgöras där vi bland annat får se den obesegrade ettan Vritus.pro ställas mot Nigma, där den sistnämnda är favoriter trots två förluster. Utöver detta heta möte finns det mycket annat att se fram emot. Vi tar dig igenom samtliga fyra matcher under tisdagen med speltips och odds.

ESL One Los Angeles

Lägg dina odds hos Unibet

Gambit Esports vs Cyber Legacy

1. 1,22 | 2. 4,00 – odds hämtade från Unibet

Det är två lag som haft en tuff inledning på ESL One Europa som ställs mot varandra under tisdagen. Gambit Esports är favoriter och har också vunnit två matcher av fem möjliga medan Cyber Legacy endast vunnit en och det var i premiären. Sedan dess har det blivit fyra raka förluster och det är just nu nattsvart i laget. Vi tror att Gambit Esports är alldeles för starka i detta möte och tror att de visar att de är snäppet bättre och vinner matchen.

Speltips: Gambit Esports vinner till oddset 1,22 hos Unibet

Nigma vs Virtus.pro

1. 1,70 | 2. 2,03 – odds hämtade från Betsson

Nigma har inte gjort det lika bra som Virtus.pro men är ändå favoriter när lagen ställs mot varandra. Virtus.pro är enda laget som gått rent medan Nigma förlorat mot såväl Gambit Esports som OG under denna turnering, två lag som Virtus.pro besegrat. På de två tidigare mötena som Nigma och Virtus.pro mötts så har det slutat med varsin seger. I den här matchen väljer vi att spela mot oddsen då Virtus.pro är i strålande form, är obesegrade och dessutom möter ett Nigma som inte varit sig själva till fullo under ESL One.

Speltips: Virtus.pro vinner över Nigma till oddset 2,03 hos Betsson

OG vs HellRaisers

 1. 1,29 |  2. 3,55 – odds hämtade från Bethard

OG har tre segrar och två förluster på sina fem inledande matcher och ligger därmed tvåa i tabellen. För HellRaisers är det ombytt då de har två segrar och tre förluster inför tisdagens möte. Senast lagen möttes vann OG klart med 2-0 och vi tror det blir något liknande den här gången. Allting talar för en seger för OG och om de spelar på topp borde de kunna glömma förlusten senast mot Virtus.pro. Samtidigt kommer HellRaisers också från en förlust mot Nigma så det finns revanschlusta hos motståndaren också. Vi tror hur som helst att OG är snäppet vassare.

Speltips: OG vinner över HellRaisers till oddset 1,29 hos Bethard

Vikin.gg vs B8

1. 1,20 | 2. 4,00 – odds hämtade från Betfair

B8 ligger sist i tabellen och kommer att få det tufft mot Viking.gg som gått starkt och vunnit tre av fem matcher och därmed just nu är på väg att kvalificera sig för Vinnarrundan. Det ser däremot inte ut att bli något sådant trevligt för B8 som endast vunnit en match och därmed kämpar på som jumbo. Det mesta talar för att det blir B8 eller Cyber Legacy som kommer sist och i denna matchen borde det bara kunna gå på ett sätt om inte Viking.gg går in med enorm underskattning vilket vi inte tror de kommer göra. Detta blir första gången lagen möts i historien och vi tror det blir Vikin.gg som drar det längsta strået och vinner matchen.

Speltips: Viking.gg vinner över B8 till oddset 1,20 hos Betfair

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se