Hem tips Du är här

En smak på Stryktipset inför lördagen! Ha så kul!

Jackpot upp till 10 miljoner! Första matcherna är från VM, men sedan kommer en del från svensk fotboll! Superettan, Div. 1 och Damallsvenskan är vårt fokus idag!

 

Spelstopp: 15.59

 

[stryktipset]

 

1. Kroatien – Nigeria 1

Vi vet att Kroatien har haft det jobbigt i kvalet och att Zlatko Dalic som är lagkapten kanske inte har gjort världens bästa jobb hittills, men vi tror ändå på mittfältet som kanske är bäst i cupen. Nigeria är i och för sig riktigt bra i Afrika, men har inte riktigt kunnat visa det när det kommer till större tävlingar. Lagkaptenen där som också känns lite som den som har koll är fortfarande John Obi Mikel, han kör vanligen i Kina och vi tror inte riktigt han kan prestera längre. Ettan är bra under 60%!

 

2. Peru – Danmark 2

Även om peruanerna inte hade världens bästa inledning på kvalet i Sydamerika så lyckades de i alla fall avsluta fint! Sverige blev det 0 – 0 mot, men innan dess var det fem raka segrar! Lagkaptenen är också tillbaka nu, vilket är riktigt bra för laget! Åge Hareide har ett häftigt lag i Danmark, med bra material. Problemet är att han kanske inte riktigt kan ta vara på det, och gruppen är stark. Danskarna kanske vinner, men vi tar alla för säkerhets skull.

 

3. Gefle – Öster 2

Vi får se om Johan Mjällbys Gefle kan ta sig ur sladden man just nu befinner sig i, man har många nederlag på nacken nu och det ser riktigt mörkt ut på Gefles avbytarbänk. Östers IF tog en skön seger mot Norrby senast utan större problem, första hemmasegern! Ute på vägen har det gått mycket bättre, X2 bör räcka på denna!

 

4. Landskrona – Brage 1

Landskrona IP ska ta emot två nykomlingar. Eskilstuna lyckades knäcka Landskrona senast borta, men hemma går Landskrona BoIS riktigt bra! Inget snack om den saken! Brage från Borlänge gick riktigt bra i början, men har inte lyckats lika bra i slutet. Man lyckades dock ta Varberg för inte så längesedan, Markus Astvald gjorde matchens enda mål. BoIS är befogade favoriter och man ska rimligen fixa minst ett kryss här. Hemmalaget är utgångspunkt.

 

5. Värnamo – IK Frej 1

Det är inte kul på Finnvedsvallen där det verkar laddas upp för ett riktigt bottenmöte. Hemmalaget är tabelljumbo i Superettan med fem förluster på raken bakom sig. Mot Jönköping Södra senast lyckades man dock bra och Alexander Jallow petade in den enda bollen för matchen. På samma arena förra säsongen vann Värnamo 3 – 0, och poängen borde rulla in även här. Ettan är lågt streckad och utgångspunkt, men gardera!

 

6. Örgryte – Norrby 1

Det har hänt nåt med Örgryte jämfört med i fjol, fenomenal för att inte säga fantastisk inledning och man toppar tabellen efter en dryg tredjedel av Superettan. Diego Montiel är tillbaka från sin skada, och man är redo att gasa fullt ut! Norrby ser lika dåliga ut i år som förra, och man förlorade senast mot Öster med 0 – 3. Det blir inte lätt heller denna gång, så ettan sitter väl här.

 

7. Mjällby – Oskarshamn 1

Det blir semifinal på Strandvallen för Div. 1 Södra här! Mjällby var nära att ta sig upp från Söderettan förra året, och säsongen har börjat bra även i år för Sölversborg-klubben. Oskarshamn å andra sidan tappade senast poäng mot Skövde AIK som är ett riktigt bottenlag, och om man ska få ihop några poäng här måste man ta sig lite uppåt. Fyra poäng gick till Mjällby förra gången man möttes på Strandvallen, och segern ligger nära även i år. Etta på denna!

 

8. Oddevold – Ängelholm 1

Oddevold har visserligen inlett väl, men inte haft det så gott på senare matcher. Man har bara samlat ihop en enkel pinne senaste tre, dock sitter man fortfarande på bra statistik hemma på Rimnersvallen i Uddevalla. Kombinera det med svårigheter för Ängelholm när de reser och hemmasegern ser säker ut. Ettan är dessutom fint värde då den streckas lågt, spiken är bra under 60%!

 

9. Skövde – Eskilsminne 2

Skövde har tabellplaceringen till trots visat rätt bra form på slutet. Endast en förlorad match de senaste sju! Eskilsminne förlorade senast mot Lunds BK, men hade innan dess fem raka segrar. Man tycker dessutom uppenbarligen om bortaplan och tvåan är nog ändå en ganska bra utgång runt 40% skulle vi säga.

 

10. Åtvidaberg – Torns IF 2

Man har det segt i Åtvidaberg då serieplaceringen bara sjunker, och det är verkligen ingen formtopp vi ser från det tidigare Superettan-laget. Å andra sidan har Torns verkligen ryckt upp sig från Division 2 i fjol, gästerna är obesegrade och laget har två raka segrar i Söderettan till råga på allt. Tvåan streckas lågt trots skild tabellplacering och form så vi ska definitivt syna gästerna först på denna match!

 

11. Forward – Nyköping X

BK Forward har haft en lyckad derbyvecka med fyra poäng mot Karlslund och Rynninge. Det ser därmed bra ut i Division 1 Norra för nykomlingen! Nyköping har gått lite sämre i Norrettan, men börjar bygga form och är obesegrade i tre raka för närvarande. Man streckas hårt hemma så ta alla och hoppas på Nyköping som kommer rensa bra!

 

12. Syrianska – Karlslund 1

Det blir lätt för Syrianska som visat riktigt bra form i Norrettan och för närvarande upptar fjärdeplats i tabellen, trots en dålig inledning på säsongen. Karlslund är dåliga både borta och hemma, statistiken talar sitt tydliga språk som alltid. Karlslund får ingen chans att förbättra den i denna match i vart fall, ettan ska klippas!

 

13. Piteå – Rosengård 2

Nu har vi en seriefinal i Damallsvenskan att sätta tänderna i. Piteå och Rosengård. Rosengård har flest Allsvenska titlar på damsidan, och slutade bakom Linköping på en fin andraplats i fjol. Anja Mittag är en av stjärnorna i laget, och det ser inte dåligt ut alls! Piteå går det också bra för, men då tvåan streckas så fasansfullt hårt och Rosengård i grunden bör vara det bättre laget tror vi att 2:an ska synas!

 

Kassaskåpet! – Syrianska

Syrianska har formen och spelarna. Karlslund har inget av detta, och är dessutom riktigt dåliga borta. Ettan sitter hårt här,

 

Varningen! – Nyköping

Även om BK Forward gjort en bra vår tror vi Bissarna är mer på en uppåttrend än man kan se i tabellen. Om man är lite riskbenägen och plånboken tillåter så borde man definitivt chansa!

 

144 rader

 1. Kroatien – Nigeria 1
 2. Peru – Danmark 1×2
 3. Gefle – Öster x2
 4. Landskrona – Brage 1
 5. Värnamo – Frej 1x
 6. Örgryte – Norrby 1
 7. Mjällby – Oskarshamn 1
 8. Oddevold – Ängelholm 1
 9. Skövde – Eskilsminne x2
 10. Åtvidaberg – Torns x2
 11. Forward – Nyköping 1×2
 12. Syrianska – Karlslund 1
 13. Piteå – Rosengård 2

 

1296 rader

 1. Kroatien – Nigeria 1
 2. Peru – Danmark 1×2
 3. Gefle – Öster x2
 4. Landskrona – Brage 1x
 5. Värnamo – Frej 1×2
 6. Örgryte – Norrby 1
 7. Mjällby – Oskarshamn 1
 8. Oddevold – Ängelholm 1
 9. Skövde – Eskilsminne x2
 10. Åtvidaberg – Torns x2
 11. Forward – Nyköping 1×2
 12. Syrianska – Karlslund 1
 13. Piteå – Rosengård 1×2

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se