Hem tips Du är här

Polens sista match i kvalet öppnar för Lewandowski

För denna gång avrundas EM-kvalet på tisdag kväll med matcherna mellan Polen – Slovenien och även den direkt avgörande matchen mellan Wales – Ungern. Båda matcherna startar på tisdag 19/11 kl:20:45.

  • Vi spelar Robert Lewandowski som förste målskytt i matchen mot Slovenien. Spelet hämtar vi hos Unibet till oddset 3.30.
Här kan du lägga ditt spel
  • Wales tar sista biljetten till det stundande EM-slutspelet. Vi spelar ettan hos LeoVegas som ger oss oddset 1.85.
Klicka här för att lägga ditt spel

Polen vann senaste matchen borta mot Israel med slutsiffrorna 1-2 och säkrade därmed sin plats till den kommande sommarens EM-slutspel. De ligger orubbligt etta i tabellen och om de skulle förlora hemma mot Slovenien betyder det alltså ingenting för deras tabelläge. Slovenien ligger inför matchen 5 poäng efter andraplacerade Österrike och kan därmed inte ta en plats till EM nästa år. Ett ypperligt tillfälle för de båda landslagen att testa nya spelare, då framförallt viktigt för Polen som måste ta ut bästa möjliga trupp inför mästerskapet. Dessutom har de all chans i världen att ta revansch efter den första matchen i kvalet mot Slovenien som slutade med förlust.

Betta på EM-kvalet hos Bethard för att få fördelaktiga odds
Enormt utbud inom betting!
18 År | Folkbokförd i Sverige | Giltigt för nya spelare | Identifiering med E-legitimation | Allmänna regler och villkor gäller

Näst minst i antal insläppta mål

Polen har varit starka generellt under 10-talet när det kommer till kval. Precis som EM-kvalet var även kvalet till VM 2018 ett starkt kval av Polen. Precis nu som då hade de redan gjort sig klara för mästerskapet när det fortfarande återstod två matcher av kvalet. Av alla de nationer som kvalar till EM 2020 är Polen näst bäst efter Belgien när det kommer till insläppta mål med bara tre insläppta mål. Imponerande siffror som ser oerhört bra ut. Dessutom har de 7 vinster på 9 spelade matcher. Där Slovenien är det enda laget i gruppen att besegra dem.

Polen starka defensivt

Även om Polen har en imponerande statistik när det kommer till antalet insläppta mål är den desto svagare framåt. Polen har endast mäktat med 15 mål offensivt. Det spelar kanske inte så stor roll när deras defensiv är såpass stabil eftersom att de tar sina trepoängare och därför leder gruppen. På de senaste 4 hemmamatcherna har de hållt det rent i det egna målet då inga bollar har passerat målvakten Szczesny. Även Slovenien är bra på att hålla nere siffrorna och har kanske världens bästa målvakt i Jan Oblak. Laget står mer eller mindre och faller med honom

Så slutar det

Vi tippar därför att ett revanschsuget Polen vinner hemma och lägger spelet på att Robert Lewandowski gör matchens första mål till oddset 3.30 hos Unibet. Klicka här för att lägga spelet!  

Wales fixar EM platsen

I den sista kvalmatchen för både Wales och Ungern är det en plats om EM som står allra högst. Ungern har en liten fördel eftersom att de har en poäng mer (12 p) och vid ett oavgjort resultat säkrar EM kommande sommar. För Wales del som har 11 poäng är det endast seger som gäller. Därmed har vi av det som återstår av kvalet den mest spännande matchen som äger rum mellan dessa två länder. Wales har spelat bra på hemmaplan de senaste matcherna när de har vunnit två av tre matcher och spelat en oavgjord.

Wales håller EM drömmen vid liv

Den oavgjorda matchen var mot gruppvinnarna och redan EM klara Kroatien. Segrarna kom mot Slovakien och Azerbajdzjan. Även om inget av länderna är ett motstånd som skrämmer är det ändå starkt att göra allt för att hålla EM drömmen vid liv. Det besökande Ungern har på hela kvalet endast lyckats vinna en bortamatch. Det var mot bottengänget Azerbajdzjan. Utgångsläget ser därmed inte alltför ljust ut för besökarna som helst av allt ska ta en vinst här. Wales sitter dessutom på en mycket starkare trupp med spelare i världsklass som Gareth Bale och Aaron Ramsey.

Bale och Ramseys betydelse

Båda dessa spelare skänker trygghet och stabilitet till laget dessutom var Gareth Bale fullständigt briljant i EM 2016 när han nästan ensam sköt Wales till semifinalen. Lägg även till att de har en ny stjärna på gång i Manchester Uniteds Daniel James så ser det väldigt stabilt ut och vi tippar att de även kommer att vara det laget som följer med Kroatien från gruppen till sommarens EM. Vi hittade spelet på att Wales vinner matchen till oddset 1.85 hos LeoVegas. Gå här för att lägga ditt spel