Hem tips Du är här

Speltips med högst odds Dortmund – Barcelona Champions League 17/9

Så som vi har längtat, Champions League är äntligen tillbaka! Och vi börjar med en av de absolut hetaste matcherna detta CL-gruppspel nämligen Borussia Dortmund och FC Barcelona den 17/9 Kl. 21:00.

Dortmund barcelona CL 17/9

Hur kan du betta på våra tips utan risk?

Här nedan har vår spelexpert gett sina speltips på stormatchen Dortmund – Barcelona i första omgången av Champions League 2019/2020. Lägg ett bet på 450 SEK hos Betfair spelbörs,så får du 450 SEK tillbaka om inte vinsten går hem.

Betfair Spelbörs 450 KR tillbaka

 1. Skapa konto hos Betfair

  Gå in via vår länk här och skapa spelkonto

 2. Insättning

  Nästa steg är att göra en insättning på 450 KR

 3. Dags att lägga ditt bett

  Prova gärna några av våra speltips

 4. Vid vinst

  Grattis! Ditt bett satt! Nu kan du ta ut din vinst.

 5. Vid förlust

  Attans! Bettet gick inte hem. Var inte ledsen för det, Betfair betalar tillbaka insatsen.

 6. Lycka till!

Speltips Dortmund vs FC Barcelona

Oddsanalys Dortmund vs FC Barcelona

Det kommer bli en spännande och rolig match mellan två välspelade och offensivt lagda lag. Båda lagen har haft en okej start på La Liga där målskyttet varit fantastiskt men försvarsspelet lämnat en del att önska. På de fyra inledande matcherna i Bundesliga kan Dortmund visa upp en målskillnad på hela 13 – 5. Det ger ett snitt på 4,5 mål per spelad match som laget deltar i. ”Barca” har också spelat fyra matcher oc har målskillnaden 12-7 vilket ger ett snitt på 4,75 mål per match. Därför tror vi på en målrik tillställning och spelar över 2,5 mål och får bäst hos Betfair.

Det är svårt att skilja lagen åt vilket oddsen också visar på. Barcelona är favoriter men vi tror att det blir så jämnt att matchen slutar oavgjort. Därför lägger vi ett bet på att matchen slutar oavgjort och får bäst odds hos Unibet som ger 3,75.

Griezmann har fått en bra start i sin nya klubb och nu ska han spela sin första CL-match i Barcelona-tröjan. Vi tror han gör mål direkt och spelar honom som målskytt hos ComeOn.  

Nu börjar Champions League

Nu börjar Champions League och det gäller för den tyska klubben att kunna hantera mixen av Bundesliga och Champions League. Förra säsongen gick det inte alls när man efter en strålande inledning, och 16 poängs godo till Bayern München, föll ihop totalt och tappade titeln i tyska ligan.
Detta år har dock Dortmund har fått en fin start på säsongen med seger i Supercupen mot Bayern München samt tre av fyra segrar i inledningen på säsongen vilket gör att man är en poäng från serieledning.

FC Barcelona var väldigt nära finalen förra säsongen men en kollaps som saknar motstycke i returmatchen mot Liverpool gjorde att man fick nöja sig med segern i La Liga. Nu har bland annat Griezmann plockats in och förstärkt en redan fruktad offensiv. Om det räcker till seger borta mot Dortmund får vi se men vi kan i alla fall fastställa att firma Messi, Suarez och Griezmann bildar en av världens hetaste offensiva formationer.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se