Hem tips Du är här

Djurgården vs IK Sirius – Allsvenskan premiär ⚽

Regerande mästaren Djurgården vann Allsvenskan 2019 till mångas överraskning. Inför säsongen är laget fortfarande förväntade att ligga i toppen men tappen av Danielsson och Touray blir garanterat kännbara även om det finns en bred trupp. Vart vi har Sirius inför säsongen är oklart men precis ovanför bottenstriden är det många som tror laget hamnar. Vill du betta på den allsvenskan premiären kan du göra det hos Bet365 som har bra odds inför Djurgården – Sirus och många marknader på matchen. Kolla speltipsen från vår betting expert. Och vi kan redan nu säga att dagens speltips i Allsvenskan mellan Djurgården – Sirus: blir en Djurgårds seger och 3 poäng i starten av Allsvenskan 2020.


Speltips DIF vs Sirius med odds från Bet365

* Vi tror att regerande mästaren är för stark och att de lyckas vinna matchen. Vi spelar DIF som segrare till oddset 1,50.

* Det lär inte bli allt för många mål. En premiär brukar innehålla en del ringrost och vi tror det blir relativt målsnålt. Under 2,5 mål spelas till oddset 1,75.

* Emir Kujovic är en anfallare som tidigare vunnit skytteligan för Allsvenskan. Vi tror han hittar nätet i premiären till oddset 2,37.

Analys och tankar inför matchen

Regerande mästaren Djurgården har visserligen tappat sina två kanske mest tongivande spelare men det finns fortfarande kvalitéer i truppen. Emir Kujovic lär ta en större roll när Touray lämnat och han kom igång bra under slutet av förra säsongen. Nu återstår det att se hur det går men vi tror han nätar vilket vi också spelar.

För den som spelar resultat är 1-0 till Djurgården inte osannolikt. Vi tror de vinner matchen men att det blir en målsnål historia. Därför väljer vi att spela Djurgården som segrare men att det slutat med mindre än 2,5 mål i matchen. 

IK Sirius är inget starkt lag och vissa tror att de till och med kommer åka ur serien. Det återstår att se men att man skulle få med sig något från premiären håller vi som osannolikt. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se